Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Amerikansk fotboll spel

Ta dig till Grid Iron och bli en professionell linjeback i våra fantastiska gratis amerikanska fotbollsspel! Om du letar efter den andra typen av fotboll, kolla in våra fotbollsspel.

Fotboll - Amerikas favoritsport

Amerikansk fotboll är en rätt komplicerad sport och innehåller olika variationer av stategier, taktiker och spelpositioner. De flesta av oss har hört talas om Superbowl - den ultimata fotbollstävlingen som miljontalts tittare ser på årligen. Två stycken anmärkningsvärda amerikanska fotbollslag är Green Bay Packers och Dallas Cowboys.

Olika typer av fotbollspel

3D American fotbollspel har funnits i många år. I spelen kommer du oftast ha möjligheten att kontrollera en grupp fotbollsspelare och tävla i en mängd olika tävlingar. Andra amerikansk fotbollspel kan alternativt handla om träningssimuleringar och lagledningssimulatorer. Vårt utbud av fotbollsspel innehåller ett brett utbud av stilar, allt från realistiska 3D actionfyllda titlar till tecknad arkadfotboll.

De bästa fotbollsspelen online

Här kommer tre speciella speltitlar som är värda att nämna på grund av deras popularitet som fantastiska gratis fotbollsspel.

4th and Goal är ett populärt fotbollsspel som erbjuder ett taktiskt spel och använder sig av de många olika spel och strategier som man brukar se i amerikansk fotboll.

Axis Football Leage låter dig tävla i olika fotbollsmatcher och ligor. Det här spelet har en fantastisk mängd detaljer och sanna amerikansk fotbollsfans kommer att uppskatta dess komplexitet.

Return Man 2 har ett liknande koncept, men en förbättrad grafik och en annan slags kontrollstil.

Varje såel kommer ge dig en fantastisk spelupplevelse och låter dig spela fotboll gratis i din webbläsare!


FAQ

Vilken är den populäraste genren Amerikansk fotboll spel?

 1. 4th and Goal 2019
 2. Return Man Football Physics
 3. Field Goal FRVR
 4. Football FRVR
 5. Axis Football League
 6. Return Man 2
 7. Return Man 2: Zombies
 8. Footballwars.online
 9. Rugby.io Ball Mayhem
 10. Touchdown Rush

Vilka är de bästa Amerikansk fotboll spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Field Goal FRVR
 2. Football FRVR
 3. Touchdown Rush
 4. Footballwars.online

Vad är Amerikansk fotboll spel?

Fotbollsspel låter dig ta kontroll över ett lag med professionella fotbollsspelare och tävla i olika tävlingar på Grid Iron. Kasta långa passningar, slå igenom försvaret och försök göra en touchdown!


Spela det bästa online Amerikansk fotboll spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela 4th and Goal 2019 och många fler just nu!
Visa Mer