Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Bubbel Skjutare Spel

Match-3 Bubble Shooter-spel

Bubble Shooter-spel kan spelas i helskÀrm pÄ din dator eller mobila enhet. De mest populÀra bubbel-spelen gÄr ut pÄ att matcha 3 bubblor av samma fÀrg i rad. De Àr populÀra eftersom de Àr roliga och ofta lÀtta att spela för spelare i alla Äldrar.

Vissa match-3-bubblespel har en avslappnad spelstil som lÄter dig poppa bubblor utan nÄgot omedelbart hot om fara. Smarty Bubbles Àr ett av dessa spel, med ett urval av 4 stycken avslappnande musik och en lÄngsam ström av bubblor att poppa.

Bubbelspel för barn

Om du letar efter ett bubbelspel som Àr lÀtt att spela för barn Àr Candy Bubble ett bra val för yngre spelare. NivÄerna har tydliga instruktioner och en linje som visar vilken vÀg bubblorna du skjuter tar.

Fler bubbelspel

Utanför match-3-vÀrlden finns det nÄgra unika bubbelskjutarspel. Bubble Shooter Classic Àr ett av dem. I det hÀr spelet kontrollerar du en karaktÀr och skjuter studsande bubblor med ett vapen. Dessa bubblor multipliceras, vilket gör dem svÄrare att undvika. Du kan spela spelet ensam eller med tvÄ spelare! BlÀddra i samlingen för mer.


Spela det bĂ€sta online Bubbel Skjutare Spel gratis pĂ„ CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krĂ€vs. 🎼 Spela Bubble Blast och mĂ„nga fler just nu!
Visa Mer