Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Bubbel Skjutare Spel

Match-3 Bubble Shooter-spel

Bubble Shooter-spel kan spelas i helskärm på din dator eller mobila enhet. De mest populära bubbel-spelen går ut på att matcha 3 bubblor av samma färg i rad. De är populära eftersom de är roliga och ofta lätta att spela för spelare i alla åldrar.

Vissa match-3-bubblespel har en avslappnad spelstil som låter dig poppa bubblor utan något omedelbart hot om fara. Smarty Bubbles är ett av dessa spel, med ett urval av 4 stycken avslappnande musik och en långsam ström av bubblor att poppa.

Bubbelspel för barn

Om du letar efter ett bubbelspel som är lätt att spela för barn är Candy Bubble ett bra val för yngre spelare. Nivåerna har tydliga instruktioner och en linje som visar vilken väg bubblorna du skjuter tar.

Fler bubbelspel

Utanför match-3-världen finns det några unika bubbelskjutarspel. Bubble Shooter Classic är ett av dem. I det här spelet kontrollerar du en karaktär och skjuter studsande bubblor med ett vapen. Dessa bubblor multipliceras, vilket gör dem svårare att undvika. Du kan spela spelet ensam eller med två spelare! Bläddra i samlingen för mer.


Spela det bästa online Bubbel Skjutare Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Bubble Fall och många fler just nu!
Visa Mer