Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Överlevnad Spel

Överlevnadsspel - har du vad som krĂ€vs?

Receptet för viralt framgÄng

Överlevnadsgenren Ă€r enorm och ger stĂ€ndigt upphov till sensationella virala spel. Fall Beans, Among Us och nu senast Squid Game, för att bara nĂ€mna nĂ„gra. Det senare har snabbt gett upphov till flera titlar som det populĂ€ra Squid Game Online, ett explosivt populĂ€rt onlinespel med utmaningar och teman frĂ„n den virala streaming-serien.

SÄ mÄnga undergenrer

Det finns ett episkt utbud av spelformer, sÄsom överlevnadsföretagsspel, överlevnadsskrÀckspel, överlevnadsspel med zombies och den klassiska överlevnadsöppna vÀrlden. Oavsett vilken typ av spel det Àr mÄste spelarna falla in i dessa genererade vÀrldar och försöka hÄlla sig vid liv sÄ lÀnge som möjligt. Det kan innebÀra enkla undvikandemekanismer. Alternativt kan det krÀva att man samlar mat och utrustning.

Vad karaktÀriserar ett överlevnadsspel?

Ett typiskt överlevnadsspel inkluderar letandeelement och basbyggande. Det finns slumpmÀssigt genererade föremÄl och objekt som anvÀndarna kan interagera med. Spelarna mÄste fatta genomtÀnkta beslut och övervaka olika statistik sÄsom hunger, hÀlsa och energi. PC-spel erbjuder ofta den bÀsta överlevnadsupplevelsen i en öppen vÀrld, men det finns Àven ett fantastiskt urval av webblÀsartitlar.

Överlev hĂ„rda vĂ€rldar nĂ€ra och fjĂ€rran

En fantastisk sak med den hÀr typen av spel Àr de olika vÀrldarna och landskapen. Vissa spel krÀver att spelarna överlever pÄ en alienplanet till exempel. Andra spel, som Braaains.io, utspelas i en postapokalyptisk vÀrld och ger spelarna det klassiska zombieöverlevnadsspelet. Dessutom ger titlar som Survive in the Forest en standard jordmiljö, men erbjuder spelarna en lÄng, mörk natt dÀr de mÄste stÄ emot en mÀngd skrÀckinjagande faror.

NÀr du spelar överlevnadsspel Àr det viktigt att komma ihÄg följande - svÀlta inte, tÀnk alltid pÄ att Àta, dricka och se till din hÀlsa och var uppmÀrksam pÄ rovdjur. TÀnk Àven pÄ att vissa överlevnadsspel erbjuder betaversioner för tidig Ätkomst, sÄ att spelarna kan prova pÄ actionen innan spelet ens har slÀppts.


Spela det bĂ€sta online Överlevnad Spel gratis pĂ„ CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krĂ€vs. 🎼 Spela Miniblox och mĂ„nga fler just nu!
Visa Mer