Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Night City Racing

Betyg:
8.3
(229,627 röster)
Utvecklare:
RHM Interactive
Utgiven:
januari 2023
Senast uppdaterad:
april 2023
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformar:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Klassificering:

Night City Racing Àr ett bilkörningsspel med fantastiska lopp, episka stunts och hÀftiga superbilar. Delta i olika tÀvlingar och unika utmaningar. AnvÀnd pengarna för att köpa nya flashiga bilar. Visa dina vÀnner vem som Àr den bÀsta racern i tvÄspelarlÀge, eller kör solo och ta hem pokalen.

Hur man spelar

TĂ€vla mot konkurrensen

KlÀttra in i förarsÀtet och möt nÄgra av vÀrldens bÀsta sportbilar. I takt med att du avancerar finns det 16 tÀvlingsutmaningar att klara av som blir svÄrare och svÄrare. Utmana allt frÄn de luriga hörnen pÄ stadens gator till de öppna landskapen pÄ ett flygfÀlt i dessa spÀnnande lopp.

Slutför olika utmaningar

TjĂ€na lite extra pengar genom att klara av fem roliga utmaningar​. Du kommer att tĂ€vla mot ett flygplan och mot klockan för att nĂ„ mĂ„llinjen pĂ„ banor med hinder. Om du lyckas flödar pengarna in pĂ„ ditt konto.

GĂ„ pĂ„ en Ă„ktur​ i free drive-lĂ€ge

Var vild pÄ stunts i det öppna free drive-lÀget. TjÀna pengar genom att göra episka stunts och kör omkring utan begrÀnsningar i en öppen arena fylld med rampar och andra stuntsvÀrda föremÄl.

Köp och uppgradera din superbil

AnvÀnd allt det guld du tjÀnat som en vÄghalsig rattprotagonist för att utöka din samling av superbilar. Trimma motorn och bromsarna. SÀtt pÄ dig nÄgra flashy nya hjul. Unna dig en tvÄfÀrgad lackering. Night City Racing sÀtter dig i förarsÀtet.

Fler spel som detta

CrazyGames har ett stort urval av bil- och racingspel, sÄ nÀr du har avslutat Night City Racing kan du kolla in dem! Ett som Àr populÀrt just nu Àr Mr Racer. Ett annat utmÀrkt racingspel Àr Turbo Stars - Rival Racing.

Utgivningsdatum

januari 2023 (Android och WebGL)

Utvecklare

Night City Racing har utvecklats av RHM Interactive.

Plattformar

  • WebblĂ€sare
  • Android

Senast uppdaterad

Apr 06, 2023

Spelvideo

Annons
Google Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons