Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Wrestle Bros

Betyg:
8.3
(106,767 röster)
Utvecklare:
Blue Wizard Digital
Utgiven:
juli 2023
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Wrestle Bros Àr ett proffs-brottningsspel som Àr gratis pÄ webben. VÀlj mellan olika karaktÀrer och slamma dig till seger i mÀsterskapsturneringarna. SlÀpp loss en rad brottarrörelser pÄ dina motstÄndare, frÄn luftattacker till benkrossande body slams. Gör dig redo att dominera ringen och ta hem mÀsterskapstiteln, bro!

SÄ hÀr spelar du

VÀlj ditt spel-lÀge

Börja ditt Wrestle Bros-spel genom att vÀlja ett av de tillgÀngliga spellÀgena. Du kan spela direkt i en enspelarturnering, bjuda in en vÀn för att spela ett tvÄspelar-spel pÄ samma dator eller delta i en online brottning-match.

VÀlj din bror och anpassa deras fÀrger

Spelet börjar med fyra tillgÀngliga Wrestle Bros: Bron Lester, Brogan Paw, Binky Flinch och Rocky Star. Varje Wrestle Bro har unika egenskaper som ger en fördel eller nackdel i början av matchen. Du kan anpassa fÀrgerna pÄ deras klÀder för att skapa en signaturstil som fÄr de andra bröderna att avundas!

Stig in i ringen

Brottas mot olika bros i ringen. Du kan genomföra olika kroppsslam-moves, som suplex, för att fÄ publiken att gÄ vild, eller slÄ och sparka motstÄndaren sanslös med en rad knytnÀvsslag. AnvÀnd föremÄl som stolar för att lÀgga pÄ salt i sÄren och klÀttra pÄ repen för att göra kraftfulla body slams. NÀr du fÄtt din motstÄndare yr, gör en dubbelhopp och sÀtt fast dem för en finish.

Ta emot belöningar

Du fÄr möjligheten att lÄsa upp nÄgot nytt varje gÄng du vinner ett antal spel. Det finns massor av fler brottare och rörelser att lÄsa upp ju lÀngre du spelar Wrestle Bros. FortsÀtt spela för att fÄ tillgÄng till alla extrafunktioner och bli den mest fruktade bron pÄ arenan!

Fler spel som detta

NÀr du har spelat Wrestle Bros kan du prova fler av vÄra gratis fightingspel, det finns hundratals fler att spela. Ett populÀrt spel som Àr vÀrt att kolla in Àr BrutalMania. Om du vill spela fler spel av Blue Wizard Digital, kolla in Basket Bros och Soccer Bros!

Utgivningsdatum

Juli 2023

Utvecklare

Wrestle Bros Àr utvecklat av Blue Wizard Digital.

Plattform

WebblÀsare (desktop och mobil)

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons