Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

2048 City Builder

Betyg:
8.3
(6,069 röster)
Utvecklare:
BĂ«or Games
Utgiven:
maj 2024
Senast uppdaterad:
juni 2024
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

2048 City Builder Àr ett livligt och beroendeframkallande pusselspel som kombinerar den strategiska utmaningen i 2048 med glÀdjen i att bygga stÀder! Fördjupa dig i en fÀrgstark vÀrld full av tecknad charm nÀr du sammanfogar brickor för att konstruera din drömstad. I denna unika blandning av spelmekanik mÄste spelare strategiskt sammanfoga matchande brickor för att lÄsa upp nya byggnader och landmÀrken, som alla bidrar till praktfullheten i deras vÀxande stadssilhuett. Med varje lyckad sammanslagning kan du se din stadshimmel förvandlas frÄn en blygsam början till en livlig metropol fylld av liv och energi.

Men nöjet slutar inte dÀr! 2048 City Builder erbjuder ocksÄ en social upplevelse dÀr du kan chatta med dina vÀnner online, visa din stad för andra och skicka presenter till vÀnner. Dela dina framsteg, utbyt tips och njut av gemenskapen i att bygga stÀder tillsammans.

Med innovativ mekanik kan spelare köpa brickor för att lyfta sin stad till nya höjder, dĂ€r den verkliga utmaningen Ă€r att nĂ„ 65 000 – lĂ„ngt bortom det typiska 2048-spelet. Detta ökade komplexitet skapar en mer engagerande och givande upplevelse.

Med fÀngslande visuella effekter och intuitiva kontroller, erbjuder spelet timmar av underhÄllning för spelare i alla Äldrar. Utmana din strategiska skicklighet nÀr du navigerar genom allt mer komplexa pussel, samtidigt som du njuter av den hÀrliga processen att bygga ut staden. Oavsett om du Àr en pusselentusiast, en stadbyggnadsÀlskare eller helt enkelt letar efter ett roligt och engagerande spel att koppla av med, erbjuder detta spel nÄgot för alla. Ge dig ut pÄ denna spÀnnande resa idag, anslut med vÀnner och skapa din dröms stad!

Utgivningsdatum

april 2024

Plattform

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Senast uppdaterad

Jun 07, 2024

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons