Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Air Hockey Cup

Betyg:
8.4
(6,747 röster)
Utgiven:
april 2024
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Air Hockey Cup Àr en beroendeframkallande sporttitel som spelas som ett klassiskt bordshockeyspel dÀr ditt mÄl Àr nyckeln, och att behÀrska din puckkontroll kan göra eller bryta ditt spel.

Hur man spelar Air Hockey Cup

Spelets mÄl Àr att fÄ in pucken i motstÄndarens mÄl, men för att nÄ dit mÄste du placera pucken sÄ att du kan passa, skjuta och blockera en tur i taget. PÄ spelplanen finns 5 spelpjÀser i ditt lag och 5 i motstÄndarens lag. Det Àr dessa som du ska anvÀnda för att skjuta pucken. Det finns en tidsgrÀns för varje tur, och om du inte agerar snabbt förlorar du din tur om tiden gÄr ut.

För att flytta pucken mÄste du hÄlla och dra med vÀnsterknappen pÄ musen för att hitta rÀtt kraftbalans och göra ditt sikte perfekt. Om du inte siktar rÀtt drar du tillbaka för att avbryta. Du kanske inte har tillrÀckligt med tid för att rÀkna ut den perfekta vinkeln, sÄ om du tvekar kan du förlora din tur.

Spelet Àr ganska enkelt i rörelse och Àr ett klassiskt vÀnstermus-hÄll-och-slÀpp-spel. Nyckeln Àr timing och riktning.

HĂ„ll, sikta och skjut, men viktigast av allt: ha kul!

Tips

Air Hockey Cup handlar om vinklar, sÄ du kommer att behöva lite strategisk skicklighet för att hitta det perfekta skottet. Helst ska ett skott bÄde hindra dina motstÄndare frÄn att göra mÄl och samtidigt föra pucken mot ett mÄl för ditt lag. Sikta pÄ att flytta flera av motstÄndarnas symboler med bara ett skott.

Utgivningsdatum

April 2024

Plattform

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Fler spel som detta

Om du gillade Air Hockey Cup kommer du definitivt att vilja utforska vĂ„rt stora utbud av sportspel. Öva upp dina fĂ€rdigheter i basketspel som Basket Random och Basketbros, eller dyk ner i tidlösa hits som Backyard Baseball. Förbered dig pĂ„ att spela och visa upp dina talanger!

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons