Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

1 Spelare Spel

BlÀddra igenom detta urval av alla de bÀsta spelen för 1-spelare online! Hitta de senaste och de allra populÀraste spelen för 1 spelare genom att anvÀnda filtren.

PopulÀra spel för en spelare

SÄ... du vill spela solo? NÄgra av de mest uppslukande spelen Àr storydrivna singleplayer-spel. Det finns ocksÄ massor av spel för en spelare som Àr tillrÀckligt beroende för att sjunka in i spelet en timme utan att mÀrker hur snabbt tiden har gÄtt.

Ett av dessa spel Àr Moto X3M, ett totalt klassiskt webbspel dÀr du styr en stuntcykel och övervinner olika hinder. Andra populÀra fordonsbaserade 1-spelare spel Àr Drift Hunters och Madalin Stunt Cars 2.

Om du Àr den kreativa typen Àr Paper Minecraft en cool 2D-version av det legendariska originalspelet. Du kan spela ungefÀr pÄ samma sÀtt som originalet och det finns massor av spelargjorda kartor att utforska och upptÀcka!

MÄnga idlespel Àr fantastiska smÄ projekt att spela solo. Till exempel ger Babel Tower dig ansvarig för ett bibliskt tornbyggnadsprojekt, hantering av arbetare och resurser. Road Crash Àr en annan typ av tomgÄngsspel dÀr du tÀvlar och slÄr ihop bilar för att skapa nya. BÄda spelen Àr superberoendeframkallande och roliga att spela!

Fler spel för 1 spelare

Det finns spelgenrer som övervÀgande har enspelarspel. Dessa spel Àr perfekta för att spela ensam:

Dessa sektioner Àr fyllda med fler spel för 1 spelare som du kan hoppa in i och fördjupa dig i din egen vÀrld.


FAQ

Vilken Àr den populÀraste genren 1 Spelare Spel?

 1. Helix Jump
 2. Moto X3M
 3. Truck Driving Simulator Game
 4. BasketBros
 5. Slash Royal
 6. Air Hockey Cup
 7. Moto X3M 5: Pool Party
 8. Penalty Shooters 3
 9. Peckin' Pixels
 10. Punchers

Vilka Àr de bÀsta 1 Spelare Spel att spela pÄ telefoner och tablets?

 1. Noob Miner 2: Escape From Prison
 2. Block Puzzle
 3. Peckin' Pixels
 4. Mahjong Digital
 5. Race Against Time

Vilka Àr nÄgra underskattade 1 Spelare Spel?

 1. Moto X3M
 2. BasketBros
 3. Cuphead

Vad Àr 1 Spelare Spel?

Spel för en spelare Àr spel som du kan spela solo. NÄgra av de bÀsta spelen Àr endast för 1 spelare, dÀr du hittar allt frÄn actionfyllda Àventyr till gripande skrÀck-titlar. Vissa spelare gör det helt enkelt bÀttre nÀr de spelar ensamma. Njut av att blÀddra i dessa utvalda enspelarspel.


Spela det bĂ€sta online 1 Spelare Spel gratis pĂ„ CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krĂ€vs. 🎼 Spela Helix Jump och mĂ„nga fler just nu!
Visa Mer