1 Spelare Spel

Bläddra igenom detta urval av alla de bästa spelen för 1-spelare online! Hitta de senaste och de allra populäraste spelen för 1 spelare genom att använda filtren.

Populära spel för en spelare

Så... du vill spela solo? Några av de mest uppslukande spelen är storydrivna singleplayer-spel. Det finns också massor av spel för en spelare som är tillräckligt beroende för att sjunka in i spelet en timme utan att märker hur snabbt tiden har gått.

Ett av dessa spel är Moto X3M, ett totalt klassiskt webbspel där du styr en stuntcykel och övervinner olika hinder. Andra populära fordonsbaserade 1-spelare spel är Drift Hunters och Madalin Stunt Cars 2.

Om du är den kreativa typen är Paper Minecraft en cool 2D-version av det legendariska originalspelet. Du kan spela ungefär på samma sätt som originalet och det finns massor av spelargjorda kartor att utforska och upptäcka!

Många idlespel är fantastiska små projekt att spela solo. Till exempel ger Babel Tower dig ansvarig för ett bibliskt tornbyggnadsprojekt, hantering av arbetare och resurser. Road Crash är en annan typ av tomgångsspel där du tävlar och slår ihop bilar för att skapa nya. Båda spelen är superberoendeframkallande och roliga att spela!

Fler spel för 1 spelare

Det finns spelgenrer som övervägande har enspelarspel. Dessa spel är perfekta för att spela ensam:

Dessa sektioner är fyllda med fler spel för 1 spelare som du kan hoppa in i och fördjupa dig i din egen värld.


FAQ

Vilken är den populäraste genren 1 Spelare Spel?

 1. Market Boss
 2. Slash Royal
 3. Moto X3M
 4. Paper Minecraft
 5. Whooo?
 6. Helix Jump
 7. Amazing Strange Rope Police
 8. Derby Crash 4
 9. Soccer Skills: Euro Cup 2021
 10. Dragon Simulator 3D

Vilka är de bästa 1 Spelare Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Soccer Skills: Euro Cup 2021
 2. Insta Makeup: Bride
 3. Big NEON Tower VS Tiny Square
 4. Peckin' Pixels
 5. Haley Tries Heatless Curls

Vad är 1 Spelare Spel?

Spel för en spelare är spel som du kan spela solo. Några av de bästa spelen är endast för 1 spelare, där du hittar allt från actionfyllda äventyr till gripande skräck-titlar. Vissa spelare gör det helt enkelt bättre när de spelar ensamma. Njut av att bläddra i dessa utvalda enspelarspel.


Vi har samlat 315 av de bästa gratis online 1 spelare spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och Market Boss, Slash Royal, Moto X3M samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer