Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Battle for the Galaxy

Betyg:
9.1
(39,859 röster)
Utgiven:
november 2016
Teknik:
HTML5
Plattformar:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki sidor:

Battle for the Galaxy Àr ett plattformsoberoende MMO strategi spel i rymden. Som Àr inspirerat frÄn kÀnda sci-fi RTS spel. Du mÄste bygga och expandera din bas och arme sÄ att du kan attackera dina fiender, fÄ belöningar, försvara din bas, och fÄ medaljer. Med fantastisk 3D grafik och musik sÄ Àr det ett bra val för ett gratis webblÀsarspel.

Battle of the Galaxy

Battle of the Galaxy Àr ett bra val för folk som gillar att bygga episka planeter som har tillrÀckligt med kraft för att förstöra sina fiender pÄ ett par sekunder. Det hÀr fantastiskt roliga spelet Àr gratis och körs i din webblÀsare - du behöver inte registrera dig! Bli ledaren för din flotta idag.

Strukturer

För att bygga en rymdflotta sÄ behöver du en stark bas. Att skydda dina tillgÄngar Àr lika viktigt som att attackera fienden. Det finns över 20 byggnader som du kan bygga och uppgradera i Battle for the Galaxy. För att försvara din bas sÄ kan du bygga murar, bunkers, tesla torn, och andra kraftfulla framtida försvar.

Det finns massvis med militÀra byggnader som du kan bygga för att uppgradera din flotta. Till exempel sÄ kan du bygga Tech Labs för att utveckla nya teknologier som gör dina trupper starkare. Bygg ett Corporate HQ för att kunna be om trupper direkt. Du kan Àven fÄ flera boosts som ger din en fördel i spelet.

Strider

Strider Àr bÄde vÀgen till fantastiskt kul och vÀgen till framgÄng. NÀr du slÄss emot andra spelare sÄ fÄr du XP, och du kan Àven ta deras Titanium. Titanium Àr valutan som anvÀnds för uppgraderingar och strukturer. Du kan bygga byggnader i din bas för att förvara din Titanium.

Om spelet

  • Bygg, expandera, och skapa en plan
  • Gratis och plattformsoberoende
  • Fantastisk 3D grafik, effekter och musik.
  • Skapa lag med andra spelare
  • 50 enspelare uppdrag

Utvecklare

Battle for the Galaxy skapades av AMT games.

Utgivningsdatum

September 2016

Plattformar

Spelet Àr ett webblÀsarspel men det finns Àven som en Andriod app och iOS app.

Kontroller

  • VĂ€nsterklicka för att interagera med objekt och byggnader
  • VĂ€nsterklicka för att placera trupper under strider.
Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons