Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Multiplayer Spel

Tävla och samarbeta med spelare från hela världen i vårt stora utbud av spel för flera spelare.

Populära spel

Spel med flera spelare online

Multiplayerspel är idealiska om du vill ta dig an världen i roliga onlinestrider och underhållande, öppna 3D-världar. Läs vidare för några topprekommendationer, om du är osäker på vilket spel du vill spela härnäst.

IO-spel med flera spelare

De mest populära flerspelarspelen har en öppen arena och strider i realtid mot andra spelare. Många av dessa arenakrigsspel kallas .io-spel och kan alltid spelas i din webbläsare - ingen nedladdning krävs.

Ett populärt .io-spel just nu är Betrayal.io, ett onlinespel som är inspirerat av Among Us och som förbättrar flera aspekter av det berömda originalspelet.

Slither.io och EvoWorld är två andra populära flerspelarspel i den här genren, men det finns många fler!

Skjutspel på nätet

De flesta skjutspel online är FPS (första personskjutare) spel. Dessa spel är några av de mest populära flerspelarspelen och har varit det sedan de enormt inflytelserika spelen som Counter-Strike kom till.

Den goda nyheten är att du kan spela liknande FPS-spel i din webbläsare. Bullet Force och Krunker är två skjutspel som du kan spela på webben och de har aktiva grupper, så du kommer alltid att kunna hitta en match!

MMO-spel

MMO-spel (Massively Multiplayer Online Games) har många aktiva användare och ofta mycket passionerade grupper. De utspelar sig vanligtvis i stora öppna världar som är baserade på fantasy och mytologi.

Dessa spel är inte alltid tillgängliga för att spelas i din webbläsare, men vissa är definitivt värda att ladda ner.

Vi rekommenderar dessa kritikerrosade MMO-spel för att få den bästa gratisupplevelsen:

Andra flerspelarspel

Alla flerspelarspel är inte online. I vissa spel samarbetar två spelare lokalt. Om du letar efter den här typen av flerspelarspel kan du se våra spel för 2 spelare för mer relevanta titlar.

Det finns också flerspelarspel för bilkörning, fightingspel och många andra spel du kan tänka dig, men online med andra människor erbjuder en större utmaning än AI-motståndare.

Gratis spel

Alla våra flerspelarspel är gratis att spela och de flesta av dem kan spelas i din webbläsare. Spel som är gratis att spela är helt gratis, men vissa erbjuder möjligheten att köpa kosmetiska föremål och ibland andra föremål i spelet.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Multiplayer Spel?

 1. BuildNow GG
 2. Bloxd.io
 3. Smash Karts
 4. Shell Shockers
 5. EvoWars.io
 6. Kirka.io
 7. Holey.io Battle Royale
 8. 1v1 Battle
 9. DEADSHOT.io
 10. Mini Golf Club

Vilka är de bästa Multiplayer Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Bloxd.io
 2. EvoWars.io
 3. Ludo King
 4. Backgammon Online
 5. StarBlast

Vilka är några underskattade Multiplayer Spel?

 1. Bloxd.io
 2. Smash Karts
 3. Shell Shockers
 4. Ludo King
 5. Bullet Force
 6. Snake.io
 7. Four Colors
 8. Diep.io
 9. Build Royale
 10. Agar.io
 11. Bonk.io
 12. 1v1.LOL
 13. Super Auto Pets
 14. Krunker
 15. LOLBeans io
 16. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)

Vad är Multiplayer Spel?

Flerspelarspel handlar om spel för två eller flera spelare, som antingen tävlar mot varandra eller samarbetar. Spelen är vanligtvis online, med möjlighet att spela solo. Många flerspelarspel har konkurrens från spelare över hela världen, medan andra är enkla, beroendeframkallande och roliga spel som passar bra för människor i alla åldrar.


Spela det bästa online Multiplayer Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela BuildNow GG och många fler just nu!
Visa Mer