Bonk.io

66,763
betyg
9.1

Bonk.io är ett fysikt online.io spel där du tävlar med upp till åtta spelare. Målet är att besegra dina motståndare genom att trycka in dem i dödliga föremål (eller ut från kartan). Alternativt kan du se spelare även råka göra detta mot sig själva. Sista personen som står kvar - vinner.

Hur du spelar Bonk.io

Grunderna

Med spela-direkt funktionen, kan du spela bonk.io direkt. Använd piltangenterna för att flytta och X-ket för att göra din circler svårare att trycka på. Huvudsyftet är att skjuta bort dina motståndare från kartan eller orsaka tillräckligt med förstörelse för att få dem att explodera.

Basha dina fiender med dina hopp och flytta samt håll ner X-tangenten för att gå upp i vikt och flytta plattformar av föremål. När du spelar, kommer du att vänja dig vid spelmekaniken och hur det fungerar. Varje nivå har en annan utmaning - du bejhöver vara alert och utvärdera situationen snabbt.

Anpassa din karaktär

Anpassa din karaktär (cirkel) hur du vill och slåss mot tre andra personer i en av hundratals olika anpassade kartor för olika spelare. Du kan skapa dina egna Bonk.io-kartor med nivå-redigeraren.

Fler liknande spel

Vår fysikspel har ett brett urval av spel med fysik som är kärnan i spelet. Några populära fysikspel inkluderar Stickman Supreme Duelist 2 och Tug the table.

Funktioner

  • Beroendeframkallande och snabba flerspelarmatcher
  • Olika spellägen för nya utmaningar
  • En aktiv onlinegemenskap sedan 2016
  • Skapa dina egna anpassade kartor som andra kan spela!

Utvecklare

Bonk.io är utvecklat av Chaz, en London-baserad spelutvecklare som tidigare har skapat Tiny Tanks, Projekt Gungame och fler.

Första utgivningsdatumet

September 2016

Plattform

Webbläsare (HTML5)

Walkthrough Video

Kontroller

Använd piltangenterna för att röra dig.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons