Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Dwarves: Glory, Death, and Loot

Betyg:
9.4
(16,494 röster)
Utvecklare:
Ichbinhamma
Utgiven:
december 2022
Senast uppdaterad:
augusti 2023
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), Steam
Klassificering:

DvÀrgar: Glory, Death, and Loot Àr ett actionspel dÀr du leder en armé av dvÀrgar till seger genom olika strider. I detta auto-battle RPG kan du decimera orcher, bekÀmpa troll och slÄss mot drakar. Du kommer att upptÀcka Àra, död och en enorm mÀngd byte!

Hur man spelar

LĂ€r dig grunderna

Om du inte Àr bekant med DvÀrgar: Glory, Death, and Loot rekommenderar vi att du börjar med sjÀlva handledningen. Den kommer att vÀgleda dig genom grunderna och fÄ dig in i ditt första slag.

Bygg upp din armé

Börja med att köpa vapen för ditt startguld. Du kan utrusta dina dvÀrgar med dessa vapen direkt, tillsammans med andra tillbehör för dvÀrgarna i ditt gÀng senare i spelet.

Hitta en strid

NÀr du har förberett din dvÀrgarmé för strid klickar du pÄ rullningen för att söka efter en strid. Du kommer att fÄ 3 valmöjligheter. Klicka pÄ det alternativ du vill spela och se din armé slÄss! De kommer att strida automatiskt mot fienderna. FÀrdigheten ligger i hur du förbereder din armé för kriget.

Bygg upp ditt fÀrdighetstrÀd

Som du fortskrider i spelet kommer du att lÄsa upp fler föremÄl och fÄ en allt större armé. Detta innebÀr Àven en ökning av svÄrighetsgraden. Det finns ett fÀrdighetstrÀd dÀr du kan spendera dina fÀrdighetspoÀng för att förbÀttra förmÄgorna hos varje enhetstyp.

Fler spel som detta

NÀr du har avslutat din dvÀrgiska erövring, gÄ över till vÄr roguelike-spelsida för fler beroendeframkallande titlar som detta! Ett utmÀrkt val Àr Endless Waves Survival, som vi Àr sÀkra pÄ att du kommer att Àlska att spela inom denna kategori.

Funktioner

  • Bygg upp en armĂ© av dvĂ€rgar
  • Utrusta dem med olika vapen
  • Se dem kĂ€mpa mot en rad fiender
  • Gör dem starkare med fĂ€rdighetstrĂ€desförmĂ„ner

SlÀppdatum

December 2022

Utvecklare

DvÀrgar: Glory, Death, and Loot utvecklades av Ichbinhamma.

Plattformar

  • WebblĂ€sare (dator och mobil)
  • Steam

Senast uppdaterad

Aug 02, 2023

Annons
Steam Store Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons