Eliatopia

8,343
betyg
9.0

Eliatopia är ett webbläsarbaserat online RPG-spel i den främmande världen Eliatopia. Du skickas till den här världen för att upptäcka nytt liv. Välj mellan en av fyra klasser och bygg din karaktärs färdigheter i detta fantastiska isometriska RPG spel!

Funktioner

Välj mellan en mängd olika klasser

Det finns fyra klasser i Eliatopia. Dessa klasser är krigare, bågskytt, trollkarl och skytt. Varje klass har sin egen huvudsförmåga som du kan förbättra när du levlar upp i spelet. När du väljer din klass kan du anpassa deras utseende för att skapa en helt unik stil.

Köp nya redskap och öka dina färdigheter

När du går igenom spelet i andra världsliga strider tjänar du XP och går uppåt; hitta byte och mynt för att köpa nya redskap och förbättra din karaktärs statistik i skicklighetsträdet. Gear ger dig ytterligare defensiv och offensiv kraft - och ett distinkt utseende.

Bekämpa alla slags utomjordiska varelser

Det finns många utomjordingar och nyfikna varelser att slåss mot på planeten Eliatopia. De blir svårare att slåss ju mer som du spelar och det är just därför du behöver gå upp i nivå och få rätt redskap när du fortsätter att ströva omkring på denna stora planet.

Handla, slå ihop och slåss med vänner

Eliatopia är ett online RPG-spel med fantastiska spelarinteraktioner och ett socialt system, så att du kan hålla kontakten med dina vänner. Det går även handla med andra spelare och slåss mot dem i PvP.

Fler liknande spel

Bläddra bland våra RPG-spel för fler roliga och utmärkta webbläsarbaserade RPG-titlar. Populära val i denna kategorin är spel som Shakes and Fidget, Dynamons World, och War Lands.

Utgivningsdatum

April 2020

Utvecklare

Eliatopia är utvecklad av Robby Scherer.

Plattformar

  • Webbläsare
  • Android

Walkthrough Video

Kontroller

  • Flytta på dig: WASD eller piltangenter
  • Hoppa: mellanslag
  • Attackera: vänster musknapp eller C
  • Plocka upp föremål: E
  • Interagera: V
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons