Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple

751,721
betyg
9.1

Fireboy och Watergirl 1 är det första kooperativa plattformsspelet i serien Fireboy och Watergirl. I detta äventyr utforskar du 32 olika nivåer i Forest Temple där du styr både Fireboy- och Watergirl-karaktärerna genom olika pussel.

Hur man spelar

Spela tillsammans

Fireboy och Watergirl 1: Forest Temple spelas bäst tillsammans med en annan spelare. Du och din vän styr båda karaktärerna separat. Med dessa karaktärer måste du besegra en rad fällor och knepiga situationer, plocka upp ädelstenar och nå slutet av nivån.

Tänk kreativt

Båda karaktärerna har unika fördelar som du bör utnyttja för att navigera genom nivån. När du kommer genom de 30+ etapperna i Fireboy och Watergirl, blir utmaningarna allt svårare. Du måste använda karaktärerna tillsammans för att komma igenom dörrar, uppför hissar och över dödlig grön ånga .

Fireboy och Watergirl-serien

Fireboy och Watergirl är en populär plattformsserie med olika pussel att lösa. Detta spel är det första i serien. Här är resten av samlingen:

Fler spel för 2 spelare

Om du vill spela fler titlar med två spelare, kan du bläddra bland våra spel för två spelare. Några populära val inkluderar Stickman Supreme Duelist 2 och Basketball Stars.

Funktioner

  • Spela tillsammans med en vän
  • Vinn över dödliga fällor och pussel
  • Utforska skogstemplet
  • Besegra 32 utmanande nivåer

Utgivningsdatum

19 november 2009 som en Flash spel. Det uppdaterades i maj 2018 som ett HTML5-spel som kan spelas på både stationära och mobila webbläsare.

Utvecklare

Oslo Albet har utvecklat det här spelet.

Plattform

  • Webbläsare (stationär och mobil)

Walkthrough Video

Kontroller

  • Använd piltangenterna för att kontrollera Fireboy
  • Använd WAD för att kontrollera Watergirl
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons