Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Plattform Spel

Populära spel

Journey in i den ultimata hinderbanan i Vex 6! Se om du har förmågan att ta dig igenom nivå efter nivå av enorma gropar, dödliga spikar och massiva fall. Det är det ultimata testet av snabbtänkande och tangentbordsfärdigheter! Hoppa ännu en gång in i rollen som en tränad supersoldat och använd alla möjliga coola vapen, svärd och till och med jetpacks för att möta galna fiender som utomjordingar, zombies och robotar i Raze. Kan du och ditt team hålla er vid liv tillräckligt länge för att hjälpa jorden att återhämta sig från en utomjordisk invasion? Det finns bara ett sätt att ta reda på det!

Vill du smaka på något ännu mer actionpackat? Ta då en titt på My Friend Pedro. Gå ut på gatorna under ledning av... en talande banan? Ja, en talande banan vid namn Pedro, som ska lära dig grunderna och hjälpa dig att övervinna hinder och skjuta fiender i en fantastiskt utformad plattformsspel!

Vill du ha något mer utmanande? Var noga med att prova Getting Over It, ett fanspel baserat på den enormt populära Getting Over it with Bennett Foddy. Klättra uppför ett berg med hjälp av fysik och se hur långt du kan nå innan du förlorar besinningen!

Oavsett vad du tycker om så har våra plattformsspel dig täckt. Så damma av ditt vapen, värma upp dina lemmar och gör dig redo för den 2D-kampen i ditt liv!


Spela det bästa online Plattform Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Square Bird och många fler just nu!
Visa Mer