Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Firestone Idle RPG

Betyg:
8.7
(3,625 röster)
Utvecklare:
Holyday Studios
Utgiven:
april 2024
Senast uppdaterad:
april 2024
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformar:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android), Steam
Klassificering:

Firestone Idle RPG Àr ett Idle fantasyMMO-spel satt i vÀrlden av Alandria. BekÀmpa horder av odöda och orcher i en grupp om upp till fem hjÀltar, gÄ med i en guild, och skörda belöningarna frÄn att utveckla din karaktÀr. Firestone Àr ett Idle RPG, vilket betyder att spelet fokuserar pÄ enkla handlingar som att klicka med vÀnster musknapp.

Firestone Story

Som hjÀlten i denna berÀttelse Àr ditt mÄl att eliminera de odöda och orc fiender som skapar kaos och oordning i Alandria. Kungen har anförtrott dig att stoppa dessa kaotiska krafter och samla Firestones för att rÀdda kungariket. Besegra dessa oÀndliga horder runt Alandria-kartan för att hÀmta belöningar och öka dina talanger.

HjÀltar

HjÀltarna Àr uppdelade i olika klasser och specialiseringar. Klasserna indikerar hjÀltarnas förmÄgor, som aktiveras genom att anvÀnda mana, ilska eller energi. De inkluderar krigare, magiker, prÀster, druider och andra. Specialiseringarna representerar ditt rollval i strid, till exempel DPS, tank eller lÀkare. Med ett varierat utbud av kombinationer och fÀrdigheter kan du höja den ultimata hjÀlten och dominera spelet pÄ ditt eget sÀtt!

Du kan ha upp till fem hjÀltar i en grupp, samt anvÀnda en vakt. Vakterna Àr gudomliga varelser som Ànglar och drakar, som kan lÄsas upp i Magic Quarter och anvÀndas mot dina fiender.

Uppdrag

Det finns en obegrÀnsad mÀngd uppdrag, dagliga uppdrag och veckouppdrag i Firestone Idle RPG. Dagliga uppdrag kan vara sÄ enkla som att öppna tre kistor, eller större utmaningar som att slutföra nio kartuppdrag. Veckouppdrag krÀver en större investering och belönar dig med vanliga, sÀllsynta, episka och legendariska kistor beroende pÄ uppdraget och din hjÀltes nivÄ. Höj dina talanger i spelet för att snabbt klara av uppdragen och fÄ belöningarna!

Utrustning

Att höja hjÀltarna till oerhörd styrka Àr det som gör Firestone sÄ roligt att spela. Du kan göra detta genom att fokusera pÄ dina viktigaste fÀrdigheter via talenttrÀdet, men utrustningen du anvÀnder Àr ocksÄ viktig. Desto mer sÀllsynt utrustningen Àr, desto bÀttre Àr den - hitta den, förtrolla den och anvÀnd den för att snabbt utplÄna horderna.

Utvidgat spel

Som du fortsÀtter att gÄ upp i nivÄ kommer du att lÄsa upp fantastiska nya förmÄgor genom att bygga nya byggnader i staden. I början har du Hall of Heroes och Magic Quarter för dina hjÀltar och vakter.

Efter hand i spelet kommer du att lÄsa upp Alchemisten, dÀr du kan utföra experiment för slumpmÀssiga uppgraderingar och omvandla kistor till högre sÀllsynthet. Spelet uppdateras regelbundet med nya innehÄll sÄ det kan finnas fler byggnader i staden i framtiden!

Funktioner

 • Strid mot actionfyllda fiender
 • FĂ„ konsekventa belöningar för dina framsteg
 • FörbĂ€ttra dina förmĂ„gor med det mĂ„ngsidiga talenttrĂ€det
 • Strid i grupper om fem med dina guild-kamrater
 • Gratis att spela med regelbundna uppdateringar för fĂ€rskt spel!

SlÀppdatum

 • September 2019 (Steam)
 • September 2022 (Android)
 • September 2023 (iOS)
 • Maj 2019 (WebGL)

Plattformar

 • WebblĂ€sare
 • Android
 • Steam
 • iOS

Senast uppdaterad

Apr 01, 2024

Annons
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons