Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Dead Land: Survival

Betyg:
8.2
(23,349 röster)
Utvecklare:
FITGAME
Utgiven:
september 2023
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Dead Land: Survival Àr ett överlevnadsspel som utspelar sig i en zombieinfekterad apokalyptisk vÀrld. Uppgradera din hjÀlte, renovera ditt skydd, plundra övergivna territorier, skapa utrustning och överlev i oförlÄtliga lÀnder.

Hur man spelar

Ge dig ut pÄ ett uppdrag genom farliga apokalyptiska omrÄden

Dead Land: Survival Àr fyllt av hot frÄn de infekterade, som har förvandlat jorden till en obebodd hellscape. FrÄn ditt hem i Nightstone till den pÄfrestande karantÀnzonen finns det en vidstrÀckt vÀrld att utforska. Var beredd att kÀmpa för din överlevnad!

Skörda resurser för att tillverka nya föremÄl

Du kommer att skörda material frÄn trÀd och andra naturliga resurser för att uppgradera din hjÀlte, reparera fordon och fixa förfallna byggnader som ditt skydd och verkstad. Du kommer ocksÄ att hitta byte överallt i de zombieinfekterade omrÄdena pÄ kartan.

SlÄss mot de infekterade med olika vapen

Du kan tillverka olika nÀrstridsvapen och anvÀnda skjutvapen för att slÄss mot zombies i en turordningsbaserad kamp för att överleva. HÀlsokit och mat kommer att hjÀlpa dig att behÄlla din styrka under svÄra strider. Vapnen försÀmras över tid, sÄ se till att reparera dem nÀr det behövs.

Slutför uppdrag Ät andra överlevande

Nightstone Àr din startpunkt i Dead Land: Survival. Det Àr en stad bebodd av andra överlevande som kommer att handla med dig och ge dig uppdrag. Olika karaktÀrer kommer att belöna dig för att slutföra uppgifter Ät dem. Med tiden kommer du att kunna besöka andra omrÄden bebodda av överlevande ocksÄ.

Mer spel som detta

Dead Land: Survival Àr ett spel som kan hÄlla dig fastklistrad i flera dagar. Men om du kÀnner för att prova nÄgot nytt kan du blÀddra bland fler av vÄra överlevnadsspel. TvÄ andra spel inom denna kategori som kommer att hÄlla din uppmÀrksamhet lika lÀnge Àr Paper Minecraft och Zombs Royale.

Funktioner

  • Strid mot zombies turordningsvis
  • Tillverka vapen och utrustning
  • FĂ„ betyg och tĂ€vla med klaner
  • Slutför olika uppdrag

Release Date

Februari 2021

Utvecklare

Dead Land: Survival Àr skapat av swanrnd.

Plattform

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons