Google Feud

41,596
betyg
8.3

Google Feud är ett gissningsspel från Google med samma slags frågestil som Family Feud. Du behöver gissa på de 10 vanligaste sökfrågorna, baserat på en halv sökfras. Det finns fyra kategorier: Kultur, människor, namn och frågor. Hur väl känner du dina google-kompisarre?

Varje rätt svar ger dig en viss poäng. Tjäna så många poäng som du bara kan och vinn i detta populära spel! Lyckades inte vinna? Oroa dig inte, testa på lyckan igen i en ny omgång!

Detta spel använder Googles auto-funktion och testar dig medan du spelar Google som ett eget spel. Det finns fyra kategorier att välja mellan - människor, kultur, namn och frågor. Varje kategori har olika sökningar som du behöver gissa rätt på.

Detta enkla spel som heter Google Feud, är ett mycket beroendeframkallande soel och det kommer att hålla dig underhållen med att gissa i flera timmar. Se om din tankegång stämmer överens med allmänheten och med Google's API - eller ta reda på om ni befinner er mil ifrån varandra och sök efter bisarra saker!

Utvecklare

Google Feud har skapats av den amerikanska utvecklaren Justin Hook. Justin är ett kreativt geni som även skapat TV-program (till exempel Bobs hamburgare), serietidningar och flera virala webbplatser!

Utgivningsdatum

Spelet släpptes ursprungligen den 23 april 2013. Du kan spela specialversionen här på CrazyGames.com.

Funktioner

  • Fyra kategorier: kultur, människor, namn och frågor
  • Man har tre gånger på sig att gissa
  • Enketl att spela, men kan vara mycket utmanande
  • Helskärm finns tillgängligt

Plattformar

  • Webbläsare (stationär och mobil)
  • Android
  • iOS

Vanliga frågor

Hur spelar du Google Feud?

Tänk på vilka de mest sannolika sökfraserna är - och gissa.

Vad är Google Feud?

Google Feud är ett gissningsspel från Google, där du gissar fram de tio vanligaste fraserna. Ungefär som Family Feud har du 3 chanser på dig att gissa.

Har Google Feud en app?

Det finns ingen officiell app för Google Feud. Det kan enkelt spelas i stationära eller mobila webbläsare.

Är Google Feud ett multiplayer-spel?

Det finns för närvarande inget spel Google Feud online för flera spelare.

Walkthrough Video

Hur man spelar

Välj en av kategorierna och försök gissa på sökningen. Det finns 10 svar tillgängliga och du kan bara gissa fel tre gånger varje spelrunda. Lycka till och ha det så skoj!

Kontroller

Använd din mus och ditt tangentbord för att spela.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons