Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Gun Mayhem 2

Betyg:
8.5
(80,197 röster)
Teknik:
Flash (emulated)
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki sidor:

Gun Mayhem 2 Àr ett actionfyllt 2D-plattformsskjutspel. KÀmpa i kaotiska strider fulla av vapen och sprÀngÀmnen. Det finns olika spellÀgen att utforska och genomföra i spelet.

Hur man spelar

Anpassa din karaktÀr

Du kan anpassa din karaktĂ€r med olika utseenden. Ändra deras fĂ€rg, ansiktsbehĂ„ring och klĂ€dsel för att se ut som den coolaste skytten pĂ„ arenan. Dessutom kan du vĂ€lja en unik förmĂ„n att ta med dig in i spelet, vilket ger dig en fördel.

Skicka dina motstÄndare flygande

Spelets mÄl liknar spel som Super Smash Flash. SprÀng dina motstÄndare frÄn plattformen och se till att de inte kan hoppa tillbaka. NÀr du eller din motstÄndare trillar av plattformen förlorar de ett liv. Du kan samla olika vapen frÄn lÄdor och andra power-ups som landar runt kartan.

VÀlj ditt spellÀge

Du kan spela kampanjlÀge och lÄsa upp olika unika nivÄer eller skapa ett anpassat spel med dina egna kriterier och massor av unika kartor. I anpassade spel kan du spela mot upp till 3 av dina vÀnner lokalt med olika instÀllningar för att göra det extra underhÄllande.

Ta dig an extra utmaningar

Det finns ocksÄ ett utmaningslÀge dÀr du kan bemÀstra dina förmÄgor med vapnet och fÄ en stjÀrnbedömning för din prestation. Kasta dig in i kaotiska strider i detta klassiska spel, som bjuder pÄ mer kaos Àn nÄgonsin tidigare! Om du föredrar mindre kaos kan du testa det ursprungliga spelet Gun Mayhem.

Funktioner

  • Ett varierande utbud av vapen och tillbehör
  • Anpassningsbara karaktĂ€rer med unika förmĂ„ner
  • UtmaningslĂ€ge för att testa dina fĂ€rdigheter med vapnet
  • Spela ensam eller med upp till 3 andra lokalt

Releasedatum

Augusti 2012

Utvecklare

Kevin Gu har utvecklat Gun Mayhem 2.

Plattform

  • WebblĂ€sare

Spelvideo

Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons