Idle Streamer

6,899
betyg
8.3

Idle Streamer är ett klickspel där du ska spela dig fram till att bli en världsberömd streamer. Klicka för att tjäna pengar och förbättra din karaktär, ditt rum och din utrustning för att öka dina inkomster!

Bli en legend inom streaming

Luta dig tillbaka och se hur din kanal växer från att vara helt obefintlig, till att bli en internationell streamare med tusentals livetittare och en aktiv fanbase. Idle Streamer ger dig en smak av det goda livet med minimal ansträngning.

Lev livet som streamer

Idle Streamer har uppgraderingar som du kan använda för att öka din inkomst. Du kan köpa ny utrustning som mus, tangentbord och stol. Fortsätt att uppgradera din utrustning för att tjäna en högre procentandel av din nuvarande inkomst.

Du kan också förbättra dina möbler, ägodelar och personliga egenskaper som karisma, röst och hår. Alla dessa saker bidrar till din framgång.

När du fortsätter att förbättra dig själv och din omgivning kommer tittarna att strömma in på din kanal för att titta på dina livestreams, vilket innebär att du tjänar mer pengar! När du lyckas nå nivå 10, kan du också interagera med dina fans, så fortsätt framåt tills du har nått till den stora höjden.

Fler spel som detta

Kolla in vår frånvarande spel för många fler beroendeframkallande titlar. Andra populära val är bland annat Planet Clicker 2, Road Crash, och Weaponsmith apensmed Idle.

Funktioner

  • Klicka för att tjäna pengar §1 och få tittare att följa dig
  • Uppgradera din utrustning, din image och din omgivning för att öka dina inkomster.
  • Tjäna en passiv inkomst medan du gör andra saker
  • Interagera med dina fans genom chatt

Utvecklare

Star Games har utvecklat Idle Streamer.

Plattform

Webbläsare (dator och mobil)

Walkthrough Video

Kontroller

Använd vänster musknapp för att samla in pengar och för att köpa uppgradering.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons