Juice Production Tycoon

5,605
betyg
9.1

Juice Production Tycoon är en inkrementell klickspel där du hugger frukt för att tjäna pengar. Du kan uppgradera din produktionslinje för mer exotiska frukter och bättre utrustning via de pengar som du tjänar. Bli den bästa juiceskaparen i staden i spelet Juice Production Tycoon!

Hur du spelar

Grunderna

Klicka på frukt, tjäna pengar och köp uppgraderingar. Detta är cykeln som fortsätter att ge i detta roliga spel Juice Production Tycoon. Ibland ser du ett stort gyllene äpple, klicka på den för att se en annons och tjäna en belöning.

Hacka frukt

Det snabbaste sättet att tjäna pengar först, är att klicka snabbt på de fallande äpplena. Detta ger dig de första kontanterna som behövs för att börja köpa uppgraderingar. Resten kan du lämna till bladet, vilket blir bättre med förbättringar och uppgraderingar. Juice-uppgraderingar inkluderar saker som bladhastighet, skador, frukttyper och mer.

Juiceproduktion

När du har köpt tillräckligt med uppgraderingar för att tjäna $ 1K - får du tillgång till juicepressen. Här hittar du flera nya uppgraderingar och du behöver sälja din frukt själv för att tjäna pengar. Juicerens uppgraderingar inkluderar transportörhastighet, glaskapacitet och mer.

När du väl har bemästrat juicepressen kan du låsa upp syltproduktionen och använda resterna av din pressade frukt. Som du kan föreställa dig, finns det också fler uppgraderingar här.

Andra liknande spel

Bläddra bland våra inkrementell och klickspel för fler spel som Juice Production Tycoon. Där hittar du populära klickspel som Babel Tower och Mr. Mine. Du kan till och med åka till månen i spelet Doge Miner 2!

Funktioner

  • Tjäna pengar genom att klicka, hugga och skapa juice av frukt
  • Olika uppgraderingar för att öka både produktion och belöningar
  • Flera produktionsnivåer för att snabbt expandera din verksamhet
  • Låt allt stå stilla och se hur pengarna flyter in

Utgivningsdatum

April 2021

Utvecklare

Juice Production Tycoon är utvecklad av LeimurGames.

Plattform

Webbläsare (stationär och mobil)

Walkthrough Video

Kontroller

Mus och touch

Annons
Visa Mindre
Annons
Annons
Annons
Annons