Logga CrazyGames.se
background

Doge Miner 2

89,265
betyg
9.2

Doge Miner är tillbaka i denna fantastiska uppföljare - Doge Miner 2! Uppdraget förblir samma: köp ett rymdskepp och avfyra iväg till månen, men nu har du även en massvis med fler verktyg, uppgraderingar och alternativ som du kan använda dig av. Doge Miner 2 bygger på de roliga mekanismerna och gameplayen i den ursprungliga titeln och lägger till extrafunktioner för din underhållning.

Du kan nu samla ytterligare mynt som släpps slumpmässigt när du gruvar. Du kan också samla hundväskor som släpps slumpmässigt som innehåller olika föremål, som till exempel förbättrade hackor och bronshundmynt. Bortsett från att själv bryta mynten, kan du fortfarande anställa Shibe-arbetare och förslava kattungars arméer för att göra dina bud och förbättra din Dogecoin-generation. En extra funktion är att de har förbättrat instrumenten som du kan köpa och även uppgraderingarna är förbättrade, som du kan köpa för att förbättra dina arbetare. Doge Miner 2 bjuder in dig till en helt ny dimension till detta fantastiska spel - så nu är det dags att gruva!

Utvecklare

Precis som originalet Dogeminer, är detta spel är utvecklad av RNK!

Plattformar

Doge Miner 2 är ett webbläsarspel som fungerar på alla enheter (inklusive stationära datorer, mobila enheter och surfplattor).

Utgivningsdatum

Augusti 2017

Kontroller

Vänsterklick för att gruva och köpa uppgraderingar.

Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons