404,969
betyg
9.1

Krunker (.io) är ett snabbt pixelerat förstapersonsskjutspel. I det här spelet tappar spelare in i ett pixelerat landskap, där de slåss mot andra spelare från hela världen. Detta spel kan spelas avslappnat för att fördriva tiden, eller i seriösa tävlingar för att döda andra Krunker-fans.

Krunker.io Spel

Följ med i den hektiska och snabba action som erbjuds i Krunker.io. Spelet påminner om häftiga FPS-spel som Counter-Strike, där reaktionshastighet och mål är din största tillgång. Flytta dig snabbt för att undvika eld och skjut skarpt för att ta ner din fiende med ren precision. Du kan hoppa in i ett spel direkt för att spela omedelbart, eller välja anpassade spellägen i servermenyn.

Klasser

Innan du slåss väljer du en av 11 olika klasser. Du kan spela som detektiv, raketare, agent, löpare, Bowman eller jägare. Varje klass har en unik stil och outfit. Dessutom har varje klass olika primära och sekundära vapen. Utlösaren bär till exempel ett överfallsgevär och en pistol. Välj en klass som passar din spelstil - eller behärska dem alla.

Vapen

Bortsett från de olika klasstyperna, har det här spelet också en rad fantastiska vapen. Välj bland dödliga vapen som överfallsgevär, prickskyttegevär, hagelgevär, revolvers eller till och med en akimbo uzis. Vapen kan vara balanserade, eller ha en särskild dominerande styrka. Skyttgevär, till exempel, har en räckvidd och hög eldkraft som är bra för att snabbt ta ner fiender, men du behöver ha ett exakt mål för att det ska vara effektivt.

Kartor

Krunker.io har ett stort urval av kartor, skapade av både spelutvecklare och fans. Användare kan skicka in egna kartor, vilket resulterar i att det finns hundratals kartor att välja mellan. Kreativiteten hos kartdesignerna är suverän. Du kan spela på allt från steniga lavalandskap, till antika aztekiska pyramider.

Slutligen kan spelare spåra sina poäng i det sociala avsnittet, som inkluderar topplistor och annan statistik. Se om du kan få en plats på topplistan idag med dina FPS-spelkunskaper.

Utgivningsdatum

Krunker släpptes i juni 2018 och uppdateras kontinuerligt med nytt innehåll.

Funktioner

 • 11 olika klasser som passar din spelstil
 • Enkel, tydlig estetik för ren sikt
 • Håller fast vid känslan som finns i originala FPS-spel
 • Hundratals anpassade servrar och kartor
 • Snabb action med fokus på skicklighet

Plattformar

Krunker är ett webbläsarspel. Det utvecklades rsprungligen för datorer, men är nu också tillgängligt på mobila enheter som iOS- och Android-enheter. Dessutom har spelet även släppts till Steam sedan februari 2021. Om du gillar att spela Krunker, kolla in vår andra .io spel för flera fartfyllda skyttar som Shell Shocke.

Utvecklare

Krunker är utvecklad av Sidney de Vries, som tidigare även utvecklat andra .io-spel som t.ex. MooMoo.

Speltips

 • Prova olika vapen och förfina dina kunskaper i de vapen som du spelar bäst med.
 • Titta runt och kontrollera områden ofta för att bedöma fiendens närvaro.
 • Öva! Det är det enda sättet att utveckla pro FPS-kunskaper.
 • Du kan gå med i ett specifikt Krunker-spel genom att klicka på join, ange spelets URL eller kod.
 • Spelet har varor för hardcore-fans, du hittar det här!

Vanliga frågor

Vad är Krunker.io?

Krunker.io är ett snabbt pixelerat förstapersonsskytt. I det här webbläsarspelet faller spelare in i en pixelerad värld och kämpar mot andra spelare från hela världen.

Kan jag spela Krunker.io i helskärm?

Spela Krunker i helskärm genom att trycka på helskärmsikonen. Du hittar helskärmsikonen i det nedre högra hörnet av spelet.

Hur kan jag gå med i en Krunker-server?

På huvudskärmen kan du trycka på "server webbläsare". Då öppnas en lista med servrar, sorterade efter plats. Det rekommenderas att välja en server som är nära den plats där du är baserad, för att minimera fördröjningar.

Vem utvecklade Krunker.io?

Krunker är utvecklad av Sidney de Vries, som tidigare har utvecklat andra .io-spel som t.ex. MooMoo.

Kan du ladda ner Krunker.io?

Krunker är ett webbläsarspel. Det betyder att du inte behöver ladda ner det, men kan spela det i en webbläsare som Chrome eller Firefox.

Walkthrough Video

Kontroller

 • Använd WASD tangenterna för rörelse
 • Vänsterklick för att skjuta
 • R för att ladda om
 • C för att sikta / zooma
 • Mellanslag för att hoppa
 • Skift för att huka
 • F för spray paint
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons