Mergest Kingdom

28,210
betyg
8.8

Mergest Kingdom är ett charmigt sammansmält pusselspel, där du kan bygga ditt eget rike genom att matcha olika resurser i grupper om 3. Börja bygga ditt sagorike genom att utföra uppdrag och matcha hundratals objekt!

Funktioner

Gräv och skörda resurser

Mergest Kingdom har hundratals objekt som kan kombineras i grupper om 3 för att skapa nya objekt. Du börjar med att kombinera råa resurser, som förvandlas till något nytt - till exempel ett hus. Sedan kan husen kombineras till ett större hus, och så vidare. Du kan slå ihop allt från drakar, till ädelstenar och träd!

Utforska och erövra nya länder

Du har fullständig frihet att bygga ditt magiska rike precis som du vill. Utforska nya länder fyllda av mystiska varelser och nya resurser. Placera dina byggnader och slå ihop objekt precis som du vill. Detta land sträcker sig oändligt.

Slutför uppdrag

Spelet ger dig flera uppdrag som du kan försöka klara av för att hålla dig upptagen. Dessa uppdrag belönar dig med guld, ädelstenar och fler uppdrag som du kan medverka i varje nivå på vägen. Det finns också en daglig uppgift, som belönar dig med guld och ädelstenar. Så kom ihåg att komma tillbaka för att ta del av uppdraget!

Fler liknande spel

Om du gillar sammanslagningsspel, kolla in några av dessa sammanslagningstitlar! Road Crash har bilracing och sammanslagningsmekanik för att skapa nya bilar. Merge Cookies är också ett populärt sammanslagningsspel -där du slår ihop kakor för att skapa ännu mer genomtänkta kakos.

Utgivningsdatum

  • April 2021 (Android och iOS)
  • Maj 2021 (HTML5)

Plattformar

  • Webbläsare (stationär och mobil)
  • Android
  • iOS

Walkthrough Video

Kontroller

Dra vänster musknapp

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons