Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Pixel Warfare

Betyg:
8.7
(359,014 röster)
Utvecklare:
Angel Hrisimov
Utgiven:
april 2022
Senast uppdaterad:
december 2023
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Pixel Warfare Àr ett fantastiskt FPS-spel för flera spelare med blockig grafik och 8-bitarsmusik. Spelet Àr klassiskt och taktiskt med olika vapen och kartor. VÀlj ett spel i menyn för att komma igÄng!

Funktioner

Starta en strid online direkt

Pixel Warfare har aktiva spelrum som du kan gÄ med i och börja slÄss direkt! Det finns flera kartor och olika instÀllningar i varje spelrum, sÄ att du kan hitta det perfekta spelet för just dig och ditt spelande!

AnvÀnd din vapenarsenal

Pixel Warfare har en mÀngd olika vapen som du kan blÀddra igenom nÀr du har startat en match. Det finns ett hagelgevÀr, en krypskytt, en raketkastare, ett maskingevÀr och mÄnga andra spÀnannde och dödliga vapen.

Skapa ditt eget rum

Om du vill ha full kontroll över spelet kan du starta ett eget spelrum. HÀr kan du vÀlja spellÀge, karta, omgÄngens lÀngd, max antal spelare, vilka vapen som ska tillÄtas och mycket mer.

Bygg upp din statistik

Pixel Warfare kommer att komma ihÄg hur mÄnga du har dödat, hur mÄnga gÄnger du har dött och ditt K/D-förhÄllande. Informationen visar dem pÄ menyskÀrmen, sÄ att du kan se hur du utvecklas med tiden.

Fler spel som detta

Pixel Warfare Àr ett fantastiskt konkurrenskraftigt första personskjutare. För liknande spel kan du kolla in Bullet Force, Forward Assult, och Fields of Fury.

Utvecklare

Det hÀr spelet Àr utvecklad av Angel Hrisimov.

Senast uppdaterad

Dec 20, 2023

Kontroller

  • AnvĂ€nd WASD eller piltangenterna för att röra pĂ„ dig
  • R för att ladda om
  • 1-6 siffrorna för att vĂ€lja ditt vapen
  • Klicka pĂ„ tabb för att gĂ„ till menyn

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons