Logga CrazyGames.se

Pixel Warfare

Betyg:
9.0
(171,025 röster)
Utvecklare:
Angel Hrisimov
Utgiven:
april 2022
Senast uppdaterad:
maj 2023
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattform:
Browser (desktop-only)

Pixel Warfare är ett fantastiskt FPS-spel för flera spelare med blockig grafik och 8-bitarsmusik. Spelet är klassiskt och taktiskt med olika vapen och kartor. Välj ett spel i menyn för att komma igång!

Funktioner

Starta en strid online direkt

Pixel Warfare har aktiva spelrum som du kan gå med i och börja slåss direkt! Det finns flera kartor och olika inställningar i varje spelrum, så att du kan hitta det perfekta spelet för just dig och ditt spelande!

Använd din vapenarsenal

Pixel Warfare har en mängd olika vapen som du kan bläddra igenom när du har startat en match. Det finns ett hagelgevär, en krypskytt, en raketkastare, ett maskingevär och många andra spänannde och dödliga vapen.

Skapa ditt eget rum

Om du vill ha full kontroll över spelet kan du starta ett eget spelrum. Här kan du välja spelläge, karta, omgångens längd, max antal spelare, vilka vapen som ska tillåtas och mycket mer.

Bygg upp din statistik

Pixel Warfare kommer att komma ihåg hur många du har dödat, hur många gånger du har dött och ditt K/D-förhållande. Informationen visar dem på menyskärmen, så att du kan se hur du utvecklas med tiden.

Fler spel som detta

Pixel Warfare är ett fantastiskt konkurrenskraftigt första personskjutare. För liknande spel kan du kolla in Bullet Force, Forward Assult, och Fields of Fury.

Utvecklare

Det här spelet är utvecklad av Angel Hrisimov.

Senast uppdaterad

May 05, 2023

Kontroller

  • Använd WASD eller piltangenterna för att röra på dig
  • R för att ladda om
  • 1-6 siffrorna för att välja ditt vapen
  • Klicka på tabb för att gå till menyn
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons