7,708
betyg
9.0

RoyaleDudes.io är ett Battle Royale-spel som du kan spela med flera spelare, från skaparna av spelet BattleDudes.io. Hoppa in i en strid online som blir mindre och intensivare med tiden. Plocka upp utrustning från lådor och fallna soldater, för att förbättra din arsenal och bli den sista som står kvar!

Funktioner

Kämpa för att säkra din överlevnad

Kämpa i en 2D-värld i toppstyrning, som krymper allt eftersom tiden går. Det klassiska Battle Royale-spelläget fallskärmshopp, till den idealiska platsen och sätt upp din strategiska fördel. Den sista spelaren som står kvar kommer vinna.

Hitta loot boxes för att få bättre utrustning

Lyckas ta dig nära lootboxar för att maximera din styrka på RoyaleDude-arenan. Det finns olika färgkodade kistor runt om på kartan. Färgen representerar sällsyntheten av föremålen i kistan. Här hittar du kraftfulla nya vapen och utrustning som ger dig fördelar när du spelar.

Höja nivån på ditt konto

Registrera dig för ett konto för att utöka dina möjligheter i RoyaleDudes.io. På så sätt kan du förbättra din vapenutrustning, uttryck och kläder genom att höja din nivå och köpa föremål.

Köp nya föremål i butiken

Du kan köpa olika kosmetiska föremål i spelet med den valuta som du lyckas tjäna in. Du kan också köpa ädelstenar. Använd ädelstenarna för att ta bort annonser och för att köpa föremål. Bläddra bland en samling närstridsvapen, hattar och emotes. Skäm bort dig själv med något fint!

Fler spel som detta

RoyaleDudes är ett flerspelarspel io-spel baserad på det populära Battle royale-spelläget. Andra populära spel med samma format är 1v1-kamp, Zombs Royale, och Mini Royale Nations.

Utgivningsdatum

December 2021

Utvecklare

Šarūnas Visockas har utvecklat RoyaleDudes.io, samma utvecklare som även tillverkat RoyaleDudes.io. BattleDudes.io.

Plattform

Webbläsare

Walkthrough Video

Kontroller

  • WASD = rörelse
  • E = hoppa från plan / öppna kista
  • Vänsterklicka = skjut
  • Musrörelse = ändra rörelse
  • Scrolla mus / 1,2,3,G,X = byt vapen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons