Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Build Royale

Betyg:
8.7
(127,383 röster)
Utvecklare:
LapaMauve
Utgiven:
oktober 2018
Senast uppdaterad:
april 2023
Teknik:
HTML5
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:

Build Royale Àr ett battle royale-spel dÀr du bygger försvar och strider mot andra spelare i en 2D-top-down-vÀrld. Utforska kartan och hitta olika vapen och resurser som hjÀlper dig att besegra dina fiender.

Hur man spelar

Bygg och strida

GÄ med i ett spel och rör dig snabbt för att plocka upp vapen och resurser. Du kan hugga ner trÀd och andra objekt och anvÀnda deras material för att bygga vÀggar. Om du Àr snabb Àr dessa vÀggar mycket anvÀndbara i stridssituationer. Vart sÄ ofta kommer en storm att nÀrma sig och dÄ mÄste du skynda dig bort för att undvika döden. Detta Àr likt de mÄnga andra battle royale-spelen som finns dÀr ute.

Utforska miljön

Det finns olika vapen över hela slagfÀltet, frÄn prickskyttegevÀr och tysta pistoler, till raketgevÀr och till och med musköter. AnvÀnd omgivningen för att bygga och dra nytta av den, göm dig i byggnader och eliminera dina fiender. Du kan Àven bryta dig in i de olika bilarna pÄ kartan för snabb transport.

VÀlj ett spellÀge

I det vanliga spellÀget kÀmpar alla för sig sjÀlva, sÄ alla Àr dina fiender. Du kan Àven spela duo- och squads-lÀge för att samarbeta med vÀnner eller slumpmÀssiga personer pÄ internet istÀllet för att spela solo.

Fler spel som detta

Om du gillar överlevnad IO-spel finns det mÄnga fler att spela i vÄr avdelning för överlevnadsspel. Liknande populÀra spel inkluderar Taming.io och Diep.io.

Funktioner

  • MĂ„nga vapen att plocka upp
  • Stor karta att utforska
  • Bygg dina egna försvar
  • Spela solo eller med en grupp

Releasedatum

Build Royale slÀpptes i september 2018.

Utvecklare

BuildRoyale.io utvecklades av Mathew Matakovic.

Plattformar

  • WebblĂ€sare (stationĂ€r och mobil)
  • Android
  • iOS

Spelvideo

Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons