Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Sandspiel

Betyg:
9.2
(22,812 röster)
Utgiven:
december 2018
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Sandspiel Àr ett kreativt spel dÀr du bygger unika miljöer frÄn element som reagerar med varandra. AnvÀnd din fantasi och se vilka fascinerande reaktioner du kan skapa i detta roliga pixelspel!

Funktioner

Se hur elementen reagerar med varandra

Bygg unika miljöer med 20 olika element. Du kan plantera frön och vattna dem, tÀnda eldar och slÀcka dem, förvandla lava till sten och skapa vackra konstverk.

Experimentera med olika verktyg

Du har 20 element att leka med. Det gÄr att justera penselstorlekarna för att finjustera mÀngden. Det finns dessutom en knapp om du Ängrar dig, som tar dig tillbaka till olika punkter i din utveckling, tillsammans med en pausknapp för att pausa tiden.

Sandspiel Àr din mÄlarduk

AnvÀnd fasta Àmnen för att skapa visuellt tillfredsstÀllande kedjereaktioner, genom att kontrollera och begrÀnsa flödet av gaser och vÀtskor. AnvÀnd spelet som en duk för att mÄla dynamiska konstverk som skapar reaktioner om du inte pausar tiden.

Utforska interaktiva konstverk

Du kan skapa konst och dela den med spelets gemenskap genom att trycka pÄ ladda upp. Klicka pÄ "blÀddra" för att utforska konst som skapats av andra anvÀndare, som du sedan kan försköna med din egen kreativitet eller anvÀnda som inspiration.

Utgivningsdatum

December 2018

Utvecklare

Max Bittker har utvecklat det hÀr spelet. Du kan se hans portfölj pÄ hans webbplats. Ett annat spel frÄn samma utvecklare men med ett vattenlevande tema kan ocksÄ ses pÄ följande webbplats: orb.farm.

Plattformar

WebblÀsare (dator och mobil)

Kontroller

Klicka pÄ vÀnster musknapp för att spela.

Licens

MKIT Licens

Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons