Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Sandspiel

Betyg:
9.2
(26,093 röster)
Utgiven:
december 2018
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Sandspiel Àr ett kreativt spel dÀr du bygger unika miljöer genom att anvÀnda element som reagerar med varandra. AnvÀnd din fantasi och se vilka fascinerande reaktioner du kan skapa i detta roliga, pixelartade spel!

Hur man spelar

Se hur elementen reagerar

Skapa unika miljöer med 20 olika element. Du kan plantera frön och vattna dem, tÀnda eldar och slÀcka dem, förvandla lava till sten och skapa vackra konstverk.

Experimentera med olika verktyg

Du har 20 element att leka med, men du kan ocksÄ justera penselstorlekarna för att finjustera mÀngden. Det finns ocksÄ en Ängra-knapp som tar dig tillbaka till olika punkter i din process och en pausknapp för att pausa tiden.

Sandspiel Àr din canvas

AnvÀnd fasta Àmnen för att utveckla visuellt tillfredsstÀllande kedjereaktioner genom att styra och kontrollera flödena av gaser och vÀtskor. AnvÀnd spelet som en canvas för att skapa dynamiska konstverk som reagerar nÀr pausen Àr avstÀngd.

Utforska interaktiva konstverk

Du kan skapa konst och dela den med communityn genom att ladda upp den. Klicka pÄ BlÀddra för att utforska konstverk skapade av andra anvÀndare, som du kan försköna med din egen kreativitet eller anvÀnda som inspiration.

Fler kreativa spel

NÀr du har skapat ett kreativt mÀsterverk i Sandspiel kan du kolla in nÄgra andra kreativa spel. Andra populÀra titlar inom kategorin inkluderar Blob Opera och Color Pixel Art Classic.

Utgivningsdatum

December 2018

Utvecklare

Max Bittker gjorde detta spel. Du kan kolla in hans portfölj pÄ hans webbplats.

Plattformar

WebblÀsare (desktop och mobil)

Kontroller

Klicka pÄ vÀnster musknapp för att spela.

Licens

MKIT Licens

Spelvideo

Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons