Logga CrazyGames.se

sandspiel

18,564
betyg
9.2

Sandspiel är ett kreativt spel där du bygger unika miljöer från element som reagerar med varandra. Använd din fantasi och se vilka fascinerande reaktioner du kan skapa i detta roliga pixelspel!

Funktioner

Se hur elementen reagerar med varandra

Bygg unika miljöer med 20 olika element. Du kan plantera frön och vattna dem, tända eldar och släcka dem, förvandla lava till sten och skapa vackra konstverk.

Experimentera med olika verktyg

Du har 20 element att leka med. Det går att justera penselstorlekarna för att finjustera mängden. Det finns dessutom en knapp om du ångrar dig, som tar dig tillbaka till olika punkter i din utveckling, tillsammans med en pausknapp för att pausa tiden.

Sandspiel är din målarduk

Använd fasta ämnen för att skapa visuellt tillfredsställande kedjereaktioner, genom att kontrollera och begränsa flödet av gaser och vätskor. Använd spelet som en duk för att måla dynamiska konstverk som skapar reaktioner om du inte pausar tiden.

Utforska interaktiva konstverk

Du kan skapa konst och dela den med spelets gemenskap genom att trycka på ladda upp. Klicka på "bläddra" för att utforska konst som skapats av andra användare, som du sedan kan försköna med din egen kreativitet eller använda som inspiration.

Utgivningsdatum

December 2018

Utvecklare

Max Bittker har utvecklat det här spelet. Du kan se hans portfölj på hans webbplats. Ett annat spel från samma utvecklare men med ett vattenlevande tema kan också ses på följande webbplats: orb.farm.

Plattformar

Webbläsare (dator och mobil)

Kontroller

Klicka på vänster musknapp för att spela.

Licens

MKIT Licens

Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons