Logga CrazyGames.se
background

Snakes and Ladders

13,800
betyg
8.4

Spela Snakes and Ladders online i din webbläsare. Det här klassiska brädspelet är gratis att spela, antingen som singelspelare eller lokalt med vänner. Slå tärningarna och ta dig upp till toppen. Förhoppningsvis landar du inte på en orm!

Hur du spelar

Spela med upp till 6 spelare

Välj din färg, kasta tärningen och flytta din pjäs. Om du får en 6:a får du ett nytt kast helt gratis. Du kan spela Snakes and Ladders med upp till 6 vänner eller mot AI-motståndare.

Klättra på stegar - undvik ormar

Det finns stegar och ormar av olika längder utspridda över hela spelplanen. När du landar på en orm, glider du nerför brädet. Du kan också klättra upp för stegar som du landar vid foten av.

Rutschbanor och stegar

Det här spelet innehåller också Chutes and Ladders. Detta är samma spel, men det finns rännor istället för ormar. Detta är en bra och barnvänlig version av spelet och är den mest populära versionen i USA.

Om Snakes and Ladders

Snakes and Ladders är ett chansbaserat brädspel med 100 rutor. Spelarna måste ta sig upp till toppen samtidigt som de även behöver hantera konsekvenserna av varje tärningskast.

Historiskt sett, användes spelet för att lära barn grundläggande moraliska värderingar. Stegarna representerade dygder medan ormarna representerade laster. I dag kan man se det som en metafor för livets resa med alla dess upp- och nedgångar.

Fler spel som detta

Kolla in våra klassiska brädspel för många fler familjefavoriter. Andra populära titlar är Ludo online, One Online och den legendariska Gissa vem!

Funktioner

  • Rolig och uppmuntrande musik
  • Det ultimata slumpspelet
  • Spela mot upp till 6 vänner eller AI
  • Omfattar även Chutes and Ladders (Rutschbanor och stegar)

Utgivningsdatum

Mars 2018 och det uppdaterades i Januari 2019

Utvecklare

Code This Lab har utvecklat Snakes and Ladders.

Plattformar

Webbläsare (dator och mobil)

Kontroller

Använd vänster musknapp för att rulla tärningarna.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons