Logga CrazyGames.se

Spooky Island

Betyg:
9.4
(22,496 röster)
Utvecklare:
Izyplay Game Studio
Utgiven:
september 2022
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformar:
Browser (desktop-only), Android
Klassificering:

Spooky Island är ett avslappnat äventyrsspel där du dödar monster och utökar din bas. Bli den ultimata apokalypshjälten och besegra alla öns ghouls, innan du seglar iväg till en ny destination!

Funktioner

Döda monster och sälj deras ben för guld.

Döda monster och samla deras ben för att sedan sälja dem för guld. Du kan använda ditt guld för att köpa uppgraderingar och utöka din ö.

Få nyare, kraftfullare svärd

Uppgradera ditt vapen för att hugga och skära genom monster med mer kraft och stil än någonsin tidigare. Ditt vapen får en fullständig visuell makeover när du uppgraderar skadan och hastigheten.

Lås upp hemliga vapen och torn

Bombardera fienden med vapen. När du gör framsteg får du fler möjligheter att använda olika vapen. Du kan bygga ett vakttorn för att automatiskt bombardera odjuren med kulor. Ibland kan du titta på en annons för att få riktigt coola vapen, som till exempel en minigun som du kan använda för att spruta på monstren.

Res till nya platser för ett nytt äventyr

När du har skapat ett blodbad och skapat fred på ön, kan du segla iväg till nästa plats där du möter ännu starkare monster och har nya äventyr att erövra!

Fler spel som detta

Om du gillade detta beroendeframkallande spel, Spooky Island, kan du även kolla in Market Boss från samma utvecklare. Super Monster Run och Jump Out är två mer kusliga men roliga avslappnade spel som du kan spela.

Utgivningsdatum

September 2022

Utvecklare

Izyplay Game Studio har utvecklat detta spel.

Plattformar

  • Webbläsare
  • Android

Senast uppdaterad

Feb 24, 2023

Kontroller

WASD eller vänster musknapp = rörelse

Annons
Google Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons