Zombie Spel

Bekämpa zombies och undvik att bli en zombie själv! Det finns massor av actionfyllda zombiespel att välja mellan hos oss. Använd filtren för att sortera efter toppspel, mest spelade och senaste spelen.

100 gratis zombie-spel

Släpp loss din besatthet av zombieapokalypsen

Zombieapokalypsen är ett av de mest återanvändbara temana i videospel och filmer. Ofta framkallad av en snabbt smittsam sjukdom som inte kan begränsas. Plausibiliteten i ett sådant scenario är en stor anledning till att zombiespel är så populära att spela på webben. Det finns hundratals gratis zombie spel att spela som hjälper dig att uppleva detta skrämmande scenario i realtid.

Spela de bästa zombiespelen online

Att överleva mot horder av zombies kan vara en rolig utmaning. Men ibland vill man bara köra ner zombies i slow-motion medan man kör bil. Kolla in Sandbox City - bilar, zombies, rågullar! För det.

Klassiska överlevnadsspel innehåller allt större vågor av zombies som testar din förmåga att hålla huvudet kallt under press. Infected Days är ett fantastiskt, actionfyllt spel i detta format. Kolla in Stickman: Legacy Zombie War också!

Ett annat spännande sätt att uppleva detta apokalyps-scenario, är att spela online med vänner. Kolla in Zombs Royale eller Zombie Hunters online för lite zombie-dödande kaos i toppnivå.

Oavsett vilken typ av zombie apokalypsspel du letar efter hittar du det här hos oss. Bläddra i samlingen för många fler topptitlar.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Zombie Spel?

 1. Paper Minecraft
 2. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)
 3. Horde Killer: You vs 100
 4. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 5. 12 MiniBattles
 6. Zombies Shooter: Part 2
 7. Pixel Shooter
 8. Clone2048
 9. Stickman: Legacy of Zombie War
 10. Infected Days

Vilka är de bästa Zombie Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. 12 MiniBattles
 2. Zombie Hunters Online
 3. Dead Zed
 4. Noob vs Pro: Zombie Apocalypse
 5. The Island

Vad är Zombie Spel?

Zombiespel är en undergenre av skräckspel med zombies. Du måste vanligtvis överleva mot horder av dessa glupska återupplivade lik för att undvika att bli en av dem. Det finns ofta ett överlevnadselement, men du hittar också multiplayer, singleplayer, 2D-plattformsspel och många fler spel med zombies.


Vi har samlat 206 av de bästa gratis online zombie spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och Paper Minecraft, Zombs Royale (ZombsRoyale.io), Horde Killer: You vs 100 samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer