Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Zombie Spel

BekÀmpa zombies och undvik att bli en zombie sjÀlv! Det finns massor av actionfyllda zombiespel att vÀlja mellan hos oss. AnvÀnd filtren för att sortera efter toppspel, mest spelade och senaste spelen.

100-tals gratis zombiespel

SlÀpp loss din besatthet av zombieapokalypsen

Zombieapokalypsen. Ett av de mest ÄteranvÀndbara teman inom videospel och filmer. Ofta framkallad av en snabbt smittsam sjukdom som inte kan begrÀnsas. TrovÀrdigheten i ett sÄdant scenario Àr en av anledningarna till varför zombiespel Àr sÄ populÀra att spela pÄ webben. Det finns hundratals gratis zombiespel att spela som hjÀlper dig uppleva detta skrÀckinjagande scenario i realtid.

Spela de bÀsta zombiespelen online

Att överleva mot horder av zombier kan vara en rolig utmaning. Men ibland vill man bara köra över zombier i slow motion medan man kör bil. Kolla in Sandbox City - Bilar, Zombies, Ragdolls! för det.

Det klassiska överlevnadsspelet bestÄr av intensifierande vÄgor av zombier som testar din förmÄga att behÄlla lugnet under press. Infected Days Àr ett suverÀnt, actionfyllt spel med detta format. Kolla Àven in Stickman: Legacy Zombie War!

Ett annat spÀnnande sÀtt att uppleva detta apokalypsscenarium Àr att spela online med vÀnner. Kolla in Zombs Royale eller Zombie Hunters Online för en zombieslakt av episka proportioner.

Oavsett vilken typ av zombieapokalypsspel du söker, hittar du det hÀr. BlÀddra igenom samlingen för mÄnga fler toppspel.


FAQ

Vilken Àr den populÀraste genren Zombie Spel?

 1. Build and Crush
 2. Sandbox City
 3. Plant Squad
 4. Mini Royale: Nations
 5. SandStrike.io
 6. Castle Wars: Middle Ages
 7. Castle Wars: New Era
 8. Dead Land: Survival
 9. Monster Shooter Apocalypse
 10. Pixel Shooter

Vilka Àr de bÀsta Zombie Spel att spela pÄ telefoner och tablets?

 1. Zombie Hunters Online
 2. Stickman Epic
 3. TankCraft
 4. Zombie Outbreak Arena
 5. Zombie Survival

Vilka Àr nÄgra underskattade Zombie Spel?

 1. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)

Vad Àr Zombie Spel?

Zombiespel Àr en undergenre av skrÀckspel med zombies. Du mÄste vanligtvis överleva mot horder av dessa glupska Äterupplivade lik för att undvika att bli en av dem. Det finns ofta ett överlevnadselement, men du hittar ocksÄ multiplayer, singleplayer, 2D-plattformsspel och mÄnga fler spel med zombies.


Spela det bĂ€sta online Zombie Spel gratis pĂ„ CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krĂ€vs. 🎼 Spela Build and Crush och mĂ„nga fler just nu!
Visa Mer