Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Wildlife Haven: Sandbox Safari

Betyg:
8.9
(1,625 röster)
Utvecklare:
BĂ«or Games
Utgiven:
april 2023
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Wildlife Haven: Sandbox Safari Àr ett förvaltningssimuleringsspel dÀr du kan rÀdda utrotningshotade djur och hjÀlpa dem att frodas! I detta bedÄrande och fÀrgglada spel tar du pÄ dig rollen som en djurrÀddare och arbetar för att bygga en fristad för djur i nöd.

Medan du spelet fortskrider kommer du att rÀdda djur som noshörningar, elefanter, tigrar osv. Du vÄrdar dem tillbaka till hÀlsa i en omhÀndertagande miljö. Du kan ocksÄ förbÀttra deras livsmiljöer genom att köpa ny utrustning och dekoration med pengar du tjÀnar frÄn din egen streamingkanal, som du kan utveckla genom att engagera din publik och genomföra marknadsföringskampanjer.

Men allt Àr inte hÄrt arbete i Wildlife Haven - det Àr en blandning av sandlÄda, klicker och tomgÄngsspel, vilket innebÀr att du kan ha roligt och slappna av medan du spelar. De animerade figurerna som guidar dig genom spelet kommer garanterat att sÀtta ett leende pÄ ditt ansikte, vilket gör det perfekt för spelare i alla Äldrar.

Oavsett om du Àr en djurentusiast eller bara letar efter ett roligt och engagerande spel att spela, Àr Wildlife Haven spelet för dig. SÄ följ med pÄ detta spÀnnande Àventyr, rÀdda djur och skapa en fristad som djuren kan kalla hem. Börja spela nu och lÄt oss rÀdda planeten i ett djur i taget!

Utgivningsdatum

April 2023

Utvecklare

BĂ«or Games har utvecklat detta spelet.

Plattform

WebblÀsare (desktop och mobil)

Senast uppdaterad

May 01, 2023

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons