154,132
betyg
9.1

Spela jultomten i Winter Clash 3D! Winter Clash 3D är en stridsspel i jultema i Clash 3D-serien. Du är på tomtens sida och tävlar mot de onda älvorna. Detta är en annan fantastisk titel från den spännande Clash 3D-serien och innehåller ännu mer förstapersons shooter-kaos och action.

Spelet är rätt likt både Farm Clash 3D och Subway Clash 3D, men det här actionspelet har även ett roligt vintertema! Jingle Bells spelar i bakgrunden och du kan se en julgran och presenter. Fortsätt r öra på dig och använd de olika föremålen som skydd, för att undvika att bli skjuten.

På kartan med rubriken "Docks" slåss du över ett hamnområde med vatten som du kan simma i. Varje spelare är utrustad med ett dödligt prickskyttegevär, som är ett dödsfall om du lyckas skjuta ett huvudskott. Försök köra en no-scope eller använd kikaren för att zooma in, för ett perfekt skott.

Av alla Clash 3D-onlinespel är den här utmärkt under vintern och julen. Glöm inte att du kan uppgradera din karaktär för att förbättra vapenskadan, noggrannheten och hälsan - detta kommer att förbättra din överlevnadsförmåga. När du spelar, kan du även låsa upp gyllene vapenomslag och olika huvuddräkter för din karaktär.

Ha det rolig när du försöker få ner de onda älvorna i Winter Clash 3D!

Utgivningsdatum

December 2019

Utvecklare

Freeway Interactive har utvecklat Winter Clash 3D. Prova även de andra spelen i serien, till exempel Sniper Clash 3D och Subway Clash Remastered.

Plattform

Webbläsare (stationär och mobil)

Walkthrough Video

Kontroller

  • WASD eller piltangenterna: rörelse
  • C: huka
  • Mellanslag: hoppa
  • Tabb: poängtabell
  • Höger musknapp: sikta
  • Vänster musknapp: skjut
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons