Ninja Clash Heroes

61,007
betyg
9.1

Ninja Clash Heroes är ett 3D-spel med ett japanskt ninja-tema. I denna Clash 3D-upplaga kan du välja mellan en rad olika hjältar för att lyckas vinna kampen!

Funktioner

Välj din Ninja Clash hjälte

Ninja Clash Heroes 3D innehåller olika hjältar, alla med sin egen vapenarsenal, hälsostatistik och unika förstärkningar. Hitta en hjälte som är OP och kör 100% ninja-stil! Ju fler vinster du får med en hjälte, desto högre nivå får du och även mer HP.

Utkämpa ett krig i en gammal japansk miljö

Utforska en historisk karta i rollen som en tungt beväpnad ninjahjälte från 2000-talet. Ta dig an fiendens lag med ditt valfria vapen och samla ihop din allra högsta poäng. Hämta stjärnor och nå den dagliga topplistan när du spelar online.

Plocka upp power-ups runt om på kartan

Använd hälsopaket och snabba skor som en sann samurajkrigare, för att förlänga din överlevnad. Använd de gamla trampolinerna för att katapultera dig över kartan och överraska dina fiender!

Skaffa lådor som är fyllda med prylar

Använd stjärnorna du tjänar för att öppna lådor fulla med nya vapen, vapenskinn, power-ups och attraktiva nya kläder - så att du ser fräsch ut på slagfältet.

Fler spel som detta

Bläddra bland våra skyttar i tredje person och FPS-spel för fler actionfyllda skjutspel. Populära titlar att hoppa in i härnäst är bland annat BuildNowGG, Sandbox City, och Downtown 1930s Mafia.

Utgivningsdatum

Maj 2020

Utvecklare

Ninja Clash Heroes är utvecklad av Freeway Interactive, som har utvecklat den populära Clash 3D-serien, t.ex. Subway Clash och Airport Clash 3D, bland annat.

Plattform

Webbläsare (dator och mobil)

Walkthrough Video

Kontroller

 • Vänster musknapp för att skjuta
 • Höger musknapp för att använda vapnets kikare
 • WASD eller piltangenter för att röra på dig
 • Mellanslag för att hoppa
 • G för att kasta granater
 • Annons
  Annons
  Annons
  Annons
  Annons