Logga CrazyGames.se

Yahtzee Online

Betyg:
7.6
(2,577 röster)
Utgiven:
december 2019
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Testa dina tÀrningsfÀrdigheter med Yahtzee Online. Spela ett roligt online-Yahtzee mot upp till tre motstÄndare. Det hÀr klassiska Yahtzee-spelet ger allt det roliga med detta traditionella tÀrningsspel. Av alla tÀrningsspel mÄste spelningen av Yahtzee vara en av de bÀsta upplevelserna. Det har en perfekt blandning av taktik, strategi och tur för att hÄlla dig underhÄllen.

Börja spela antingen ett spel för en enskild spelare eller mot upp till tre motstÄndare. Om du spelar med flera spelare mÄste spelarna sitta vid samma dator och turas om att spela. Att spela med fyra spelare Àr fantastiskt - om du inte Àger tÀrningsspelet kan du ÀndÄ ha kul med dina vÀnner och din familj i denna online-version.

Grafiken ser ocksÄ fantastisk ut med smidiga tÀrningsanimationer och en resultattavla som Àr lÀtt att förstÄ. Det finns ocksÄ lite stilfull musik att lyssna pÄ medan du spelar!

GrundlÀggande spelupplÀgg för Yahtzee

Grunden i Yahtzee Àr enkel - du kastar fem tÀrningar och mÄste försöka skapa olika kombinationer som fullt hus, stor stege eller tre av en sorts tÀrning. För varje tÀrningskast mÄste du vÀlja en av poÀngkategorierna - det Àr dÀrför strategi Àr viktigt. Att kasta tÀrningarna Àr ren tur, men att vÀlja hand krÀver skicklighet.

Precis som i standard-spelet fÄr du 50 poÀng om du fÄr en Yahtzee (fem av samma nummer). Kom ocksÄ ihÄg att om din vÀnstra kolumn har poÀng större Àn 65 fÄr du en bonus pÄ 35 poÀng. AnvÀnd detta till din fördel och försök att skapa de bÀsta kombinationerna.

Olika kombinationer av Yahtzee

Yahtzee Online Àr ett spel som har en mÀngd olika poÀngkombinationer. Den vÀnstra sidan har numeriska poÀng, dÀr du mÄste rÀkna hur mÄnga tÀrningar du har av ett nummer och lÀgga ihop dem för att fÄ din poÀng. Om du till exempel kastar 4-x-fyror skulle du fÄ en poÀng pÄ 16.

Den högra sidan har specialistpoÀng, bland annat:

  • Tre av en sorts tĂ€rning
  • Fyra av en sorts tĂ€rning.
  • Liten stege (fyra nummer i följd, t.ex. 1,2,3,4).
  • Stor stege (fem nummer i följd, t.ex. 2,3,4,5,6).
  • Fullt hus (tvĂ„ av en sorts tĂ€rning, tre av en annan sorts tĂ€rning)
  • Chans (resultatet av dina fem slumpmĂ€ssiga tĂ€rningar sammanrĂ€knat).
Var noga med att förstÄ de olika kombinationerna och hur de berÀknas. NÀr du förstÄr detta kan du omsÀtta strategierna i praktiken och spela detta fantastiska Yathzee-spel effektivt!

Utgivningsdatum

Februari 2018

Utvecklare

Yahtzee Online gjordes av Code This Lab.

Plattform

WebblÀsare (desktop och mobil)
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons