Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Yahtzee Online

Betyg:
7.1
(4,794 röster)
Utvecklare:
Code This Lab
Utgiven:
december 2019
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki sidor:

Testa dina tÀrningskunskaper med Yahtzee Online. Spela ett roligt online Yahtzee-spel mot upp till 3 motstÄndare. Detta klassiska Yahtzee-spel ger dig allt det roliga med detta traditionella tÀrningsspel direkt i din webblÀsare. Det har en perfekt blandning av taktik, strategi och tur som kommer att hÄlla dig underhÄllen.

Hur man spelar Yahtzee

Börja spela antingen enspelarlÀge eller mot upp till 3 motstÄndare. Om du spelar flera spelare mÄste spelarna vara pÄ samma dator och turas om att spela. Det 4-spelarlÀge Àr fantastiskt - om du inte Àger tÀrningsspelet kan du ha kul med dina vÀnner och familj pÄ denna onlineversion.

Grafiken ser ocksÄ fantastisk ut med smidiga tÀrningsanimationer och en poÀngtavla som Àr lÀtt att förstÄ. Det finns ocksÄ lite klassisk musik att lyssna pÄ medan du spelar!

GrundlÀggande Yahtzee-tips

Syftet med Yahtzee Àr enkelt - du kastar 5 tÀrningar och försöker skapa olika kombinationer som en kÄk, stor stege eller tre av samma slag. För varje kast av tÀrningarna vÀljer du en av poÀngkategorierna - dÀrför Àr strategi viktigt. Att kasta tÀrningarna Àr ren tur, men att vÀlja vilken kategori du vill anvÀnda krÀver skicklighet.

Precis som i det vanliga spelet fÄr du 50 poÀng om du fÄr en Yahtzee (5 av samma nummer). Kom ihÄg att om poÀngen i din vÀnstra kolumn Àr större Àn 65, fÄr du ocksÄ en bonus pÄ 35 poÀng. AnvÀnd det till din fördel och försök skapa de bÀsta kombinationerna.

Olika kombinationer i Yahtzee

Yahtzee Online erbjuder en variation av olika kombinationer för poÀngsÀttning. Den vÀnstra sidan innehÄller poÀng för de enskilda numren - du mÄste rÀkna hur mÄnga tÀrningar du har av samma nummer och lÀgga ihop dem för att fÄ poÀng. Till exempel, om du fÄr 4x fyror, blir poÀngen 16.

Den högra sidan innehÄller specialistpoÀng, inklusive:

  • Tre av samma slag
  • Fyra av samma slag
  • Liten stege (fyra nummer i rad, t.ex. 1, 2, 3, 4)
  • Stor stege (fem nummer i rad, t.ex. 2, 3, 4, 5, 6)
  • KĂ„k (tvĂ„ av ett nummer, tre av ett annat nummer)
  • Sannolikhet (poĂ€ngen av de fem slumpmĂ€ssiga tĂ€rningarna som slagits tillsammans)

Se till att förstÄ de olika kombinationerna och hur de berÀknas. NÀr du vÀl förstÄr detta kan du tillÀmpa strategier och spela detta fantastiska Yahtzee-spel med skicklighet!

Utgivningsdatum

Februari 2018

Utvecklare

Yahtzee Online utvecklades av Code This Lab.

Plattform

WebblÀsare (dator och mobil)

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons