Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Bowling Spel

Ha som mål att få en strike i några av dessa nya och populära bowling spelen! Det finns klassiska arkadspel och online multiplayer bowling spel i denna kollektion.

Nöjet med att bowla

Det är något nostalgiskt med att bowla. Känslan av spänning när du tar det första steget för att skicka iväg klotet, det avlägsna ljudet av käglor när någon får en strike - eller bara det korta ögonblicket av tyst eftertanke när du knyter bowlingskorna innan spelet. Det är kristallklart - bowling handlar om att ha det roligt.

Även om bowlingspel online förmodligen inte lämnar ett lika kraftfullt avtryck i dina minnen, finns det fortfarande några fördelar med att spela online. Till exempel är dessa bowlingspel gratis,och du kan spela så mycket du vill. Du behöver inte heller oroa dig att fingrarna fastnar i hålen eller om du råkar tappa ett tungt klot! Du kan dessutom spela nästan omedelbart i singleplayer- och online multiplayer spel.

Bäst bowling spel online

Med det sagt, här hittar du några utmärkta gratis bowlingspel som du kan hoppa in i direkt:

Bowling Hero Multiplayer - Detta roliga bowlingspel erbjuder ett klassiskt arkadspel, där du kan spela med upp till 6 andra spelare. Du kan spela online med andra spelare eller spela lokalt.

The Bowling Club - Detta fantastiska spel har många olika spelytor och låter spelare testa sina färdigheter och skickligheter i bowling. Grafiken och musiken är fantastisk och spelet ser generellt fantastiskt ut. Dessutom är spelet i sig lysande. Spela motståndare från hela världen och delta i turneringar på olika bowlingbanor.

Classic Bowling - I detta retrospel spelar du bowling utan krångel. I vissa spel använder du helt enkelt musen för att kasta iväg klotet. I det här spelet måste du dock klicka med musen för att sluta flytta mätare, vilket bestämmer klotets kraft och kurva. Detta är en uppfriskande ädring i spelet vilket samtidigt testar dina reaktioner och din timing.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Bowling Spel?

 1. 3D Bowling
 2. Classic Bowling
 3. Draw Bridges
 4. Bomb Roll
 5. Pro Bowling 3D
 6. Bowlin' Go FRVR
 7. Fish Bowling
 8. Flash Bowling
 9. League Bowling
 10. The Bowling Club

Vilka är de bästa Bowling Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. 3D Bowling
 2. Pro Bowling 3D
 3. Bowlin' Go FRVR
 4. Bomb Roll
 5. Classic Bowling

Vad är Bowling Spel?

Bowling spel erbjuder 10-käglor bowling som den primära sporten. I dessa spel behöver du rulla ett bowlingklot ned för en bana och slå ner så många käglor som möjligt. Det finns två stycken hängrännor vid sidorna. Om ditt klot åker ner i en hängränna får du inga poäng.


Spela det bästa online Bowling Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela 3D Bowling och många fler just nu!
Visa Mer