Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Välj kläder spel

Välj de perfekta kläderna i dessa "välj kläder" spel. Här har vi samlat alla de bästa gratis dress up-spelen som du kan spela online.

Hitta den perfekta nya looken

Bli en fashionista! Att välja den perfekta outfiten är inte en liten uppgift. De som älskar mode, kan uppskatta den frenetiska spänningen av att shoppa kläder och dela med sig av en helt ny look med jämnåriga kompisar. Det här är vad spelare kan göra i utklädda skönhetsspel.

Vi vill alla se ut på ett vistt sätt och imponera på våra vänner, genom att se så bra ut som möjligt. Vem skulle inte vilja klä ut sig och titta på ett stort evenemang, som till exempel en modevisning? Att skapa den perfekta outfiten betyder allt. Det är därför utklädningsspel är så viktiga för en modeikon i vardande.

Klä upp dig för att imponera

Gå in i en värld av high fashion, skönhetstävlingar, modevisningar och influenser på sociala medier. Dress up-spel innehåller ofta följande element:

 • Toppmodeller som Kim Kardashian
 • Disneys prinsessfigurer som Elsa och Rapunzel
 • Stort urval av kläder att välja mellan
 • Tillbehör som solglasögon och handväskor
 • Stylingalternativ som hår och smink
 • TikTok, Instagram och influencer-livsstilen
 • Roliga utklädningsspel
 • Välj mellan ett urval av kläder och accessoarer i dessa roliga och fashionabla utklädningsspel.

Fashionista året runt

Fashionista-serien året runt, är en av de mest populära spelen från Idea Studio. Year-Round Fashionista: Elsa, spelar du isdrottningen själv - Elsa från Frozen. Spelare behöver välja olika kläder för de olika månaderna på året. Varje månad har en speciell stil och speciellt tema.

Katies bröllopsdag

Ariana Wedding Prep är ett roligt modespel. Här kommer du hjälpa Ariana att göra sig redo för den stora dagen. Arianas största händelse i livet börjar närma sig. Naturligtvis är en fantastisk brudklänning och smink ett måste. Välj en passande klänning och hjälp den vackra bruden att slutföra sin makeup och frisyr.

Instagirls Dress Up

I Instagirls Dress Up behöver du skapa en tjej med de senaste stilarna, för att hjälpa henne att sticka ut från mängden som en unik Instagram-influencer.

Gillar du Dress Up spel?

Du kommer att älska vår utökade samling av skönhetsspel. Dessa kategorier är alla mycket populära bland fans av utklädningsspel:

 • Modespel
 • Sminkspel
 • Barbie spel
 • Frysta spel
 • Prinsessspel

FAQ

Vilken är den populäraste genren Välj kläder spel?

 1. New Year Makeup Trends
 2. Pepi Hospital: Learn & Care
 3. BFFs K-Pop Fangirls
 4. Highschool Mean Girls 3
 5. Graduation Makeup Trends
 6. Valentine's Day Couple Date
 7. BFFs Luxury Loungewear
 8. Festival Vibes Makeup
 9. Weirdcore Fashion
 10. Ice Skating Ballerina

Vilka är de bästa Välj kläder spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Highschool Mean Girls 3
 2. New Year Makeup Trends
 3. Graduation Makeup Trends
 4. BFFs K-Pop Fangirls
 5. Pride Rainbow Fashion

Vad är Välj kläder spel?

Utklädning spel låter dig prova olika mode-kombinationer så att du kan ta fram din kreativa sida. Välj ditt smink, dina kläder och din frisyr och försök att se som bäst ut!


Spela det bästa online Välj kläder spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela New Year Makeup Trends och många fler just nu!
Visa Mer