Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Gömda Föremål Spel

De bästa Hidden Object-spelen

De flesta Hidden Object-spel är peka och klicka, vilket innebär att du måste klicka på det gömda objektet för att hitta det. Många av dem innehåller också problemlösning och pussel.

Casual och beroendeframkallande

Home Makeover: Hidden Object är ett gratis Hidden Object-spel där du pekar och klickar på föremål i ett rum för att sälja dem till kunder. 

Får dig att tänka

Faraway: Puzzle Escape kombinerar logiskt tänkande och pussellösning med en fantastisk berättelse baserad på att avslöja spåren efter tidigare utforskare och hitta utvägen.

Fantastiskt roligt för alla

Ett annat av våra topp Hidden Object-spel är Hunter and Props. Till skillnad från peka och klicka-titlarna är detta ett FPS-spel där ett team har vapen och medlemmarna i det motsatta teamet förkläder sig som föremål.

Du kan bläddra igenom våra mest spelade och senaste spel genom att använda filtret högst upp.

Spela gratis

Hidden Object-spelen i vår samling är gratis att spela direkt i din webbläsare, utan nedladdning. Du kan spela obegränsat länge, så om Hidden Object-spel är din grej, kör på. Många av dessa spel finns tillgängliga för PC och mobil.

Liknande genrer

Många Hidden Object-spel inkluderar pussel, mysterier och problemlösning. Så om du gillar dessa, finns det goda chanser att du också kommer att gilla våra pusselspel och logikspel!


Spela det bästa online Gömda Föremål Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Hidden Objects och många fler just nu!
Visa Mer