Betrayal.io

207,142
betyg
9.1

Betrayal.io är ett socialt spel för flera spelare, som t.ex. spelet Among Us. Du spelar som en besättningskamrat eller som en hemlig sabotör som kallas "förrädare". Förrädaren ska sabotera operationerna, medan besättningskamrater måste slutföra alla sina uppgifter utan att bli dödade.

Hur man spelar Betrayal.io

Besättningskamrater

Besättningskamraterna måste slutföra alla uppgifter utan att dödas. Om du har en aning om vem som är förrädaren kan du kalla till ett möte och hålla en omröstning för att sparka ut dem.

Förrädare

Förrädare kan störa aktiviteter och eliminera besättningskamrater. Det finns ventilationsöppningar som gör att förrädare kan ta sig runt oupptäckta. För att vinna spelet som förrädare behöver du döda alla besättningskamrater.

Bli medlem

Du kan spela Betrayal.io i rum för offentliga onlinespel eller i privata rum med vänner. Genom att registrera ett konto kan du behålla ditt namn och dina framsteg. Det finns också en omfattande karaktärsanpassning med kläder, frisyrer och husdjur!

Liknande spel

Avdrag och detektivspel ökades i popularitet år 2020. Among Us snabbt ett känt namn. Bläddra bland våra detektivspel för en blandning av sociala online- och mysteriespel för en spelare. Murdered liknar Betrayal men spelet är i 3D!

Utgivningsdatum

December 2020

Utvecklare

End Game Studios har utvecklat det här spelet. Kolla upp Fishington.io för ett annat häftigt onlinespel som samma utvecklare har skapat.

Plattform

Webbläsare och mobilapp

Walkthrough Video

Kontroller

  • WASD eller piltangenter för att röra på dig
  • Mellanslag eller E för att integrera
  • M för att öppna kartan
  • Esc för att stänga öppnad handling
Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons