Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Chess Online Multiplayer

Betyg:
8.5
(30,458 röster)
Utgiven:
november 2022
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Chess Online Multiplayer är ett gratis schackspel där du kan spela online med en vän eller mot en AI-motståndare. Förtjäna guld för att köpa snygga nya schackbräden och pjäser!

Så här spelar du

Öva mot AI

Att spela mot AI är ett utmärkt sätt att putsa på dina schackkunskaper. Det är varken för lätt eller svårt att besegra AI:n, men om du är en skicklig schackspelare kommer du att hitta det enkelt att slå botarna, eftersom de fattar många dåliga beslut.

Om du känner att AI:n är för svår för dig rekommenderar vi att du läser en schackguide för att lära dig mer.

Spela med vänner

Gör schackmatt på dina vänner och visa dem vem som har överlägsen intelligens i detta tankeväckande spel genom tiderna. Du kan också utmana slumpmässiga motståndare online och se hur du står dig mot spelare från hela världen.

Bättra på ditt schackbräde

En nivåhöjande schackspelare som du vill ha en extravagant schackuppsättning som matchar dina färdigheter. Där kommer butiken in i bilden - där kan du spendera dina vinstpengar och köpa olika temapjäser, bräden, markörer och mycket mer.

Fler sådana här spel

Chess Online Multiplayer är ett av våra många schackspel. Om du gillar schack, prova något annat som Chessformer, ett pusselbaserat spel baserat på schackpjäser. Uno Online är också ett av våra populära och roliga spel att spela med vänner.

Utgivningsdatum

November 2022

Plattform

Webbläsare (både desktop och mobil)

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons