Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Draw Crash Race

Betyg:
9.2
(130,173 röster)
Utvecklare:
Andrey Melnikov
Utgiven:
juni 2023
Senast uppdaterad:
juli 2023
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Klassificering:
Spel
»
Casual
»
art
»

Draw Crash Race Àr ett avslappnat spel dÀr du ritar ditt eget fordon och tÀvlar med det i 3D. AnvÀnd dina ritfÀrdigheter för att bygga en robust och snabb motor att ta med dig ut pÄ banorna. TÀvlingarna Àr fyllda med olika hinder som du mÄste undvika.

Hur man spelar

Rita en superbil

AnvÀnd dina ritfÀrdigheter för att skapa en robust bil genom att koppla hjulen till förarens sÀte och lÀgga till nÄgot extra för aerodynamik! Det finns inget rÀtt sÀtt att bygga din bil pÄ, men tÀnk pÄ att den Àr ganska ömtÄlig. Testa olika former för att se vad som fungerar bÀst.

NÄ första plats

TÀvla mot andra förare medan du navigerar pÄ hinderfyllda banor. De gröna boostersna ger dig extra hastighet och hjÀlper dig att nÄ mÄllinjen. Men de taggiga fÀllorna och andra dödligt farliga mekanismer kan slita sönder din sköra motor i ett svep.

Uppgradera dina förmÄgor

Förbered dig för höghastighetslopp, men var försiktig! Din wireframe-bil Àr ganska skör och lÀtt att gÄ sönder. AnvÀnd det guld du tjÀnat frÄn tidigare lopp för att uppgradera din hÄllbarhet, blÀck och hastighet. Ju mer blÀck du har, desto fler delar kan du lÀgga till pÄ din racebil. Varje uppgraderingsikon har en mÀrkesknapp som indikerar din uppgraderingsnivÄ.

Fler spel som detta

Kolla in fler av vÄra ritningsspel för fler spel som liknar Draw Crash Race! Car Drawing Àr en liknande titel dÀr du ritar bilar och kör dem över hinder. Ett annat populÀrt ritningsspel att kolla in Àr Scribble.

Utgivningsdatum

  • Oktober 2022 (Android)
  • Juni 2023 (WebGL)

Utvecklare

Andrey Melnikov har utvecklat detta spel.

Plattformar

  • WebblĂ€sare (stationĂ€r och mobil)
  • Android

Senast uppdaterad

Jul 07, 2023

Spelvideo

Annons
Google Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons