Logga CrazyGames.se

Arkad Spel

Upplev arkadspelens guldålder hos oss, helt gratis i din webbläsare. Oavsett om det handlar om outspädda retroklassiker, spel från Flash-eran eller inspirerade moderna titlar - kommer du hos oss hitta några väldigt roliga och beroendeframkallande arkadspel i samlingen nedan.

Populära tags

Klassiska arkadspel

När du tänker på arkadspel, börjar du förmodligen tänka på olika fantasier om flipperspel och andra stenkalla klassiker. Spelet Space Invaders, till exempel, är en titel som revolutionerade spelmarknaden. Space Invaders är från arkadspelets guldålder - slutet av 1970-talet och början av 1980-talet.

Återupplev de nostalgiska ljuden och bilderna från denna era, genom att bläddra igenom och spela de ursprungliga Space Invaders. Du kan ocskå ta en titt igenom vårt utbud av Asteroids-spel och Pac-Man spel. Dessa sektioner innehåller originalversionerna av spelet, men också en mängd olika spel med en unik twist på originalet, som både unga och äldre spelare kan underhålla sig i flera timmar med.

Moderna arkadspel

För en yngre publik kan guldåldern tyckas vara lite för gammalt. Dessa dagar är arkad helt enkelt en spelgenre med intuitiva kontroller, snabbt spelande och ökande svårighetsgrad. Det finns massor av nya spel idag som passar denna beskrivning utmärkt, varav många som du kan spela direkt här i din webbläsare.

Fireboy and Watergirl 5 är ett utmärkt exempel på ett spel som innehåller arkadmekanik, tillsammans med modern samarbetande pussellösning och gameplay. Sedan finns det även många populära löpspel, som går ut på att undvika hinder medan du springer igenom en mängd olika nivåer.

Musikspel har alltid varit ett populärt tillskott till den moderna arkaden. Friday Night Funkin' är ett musikspel i arkadstil med viral framgång. Den estetiska och originalmusiken från 90-talet ger dig den där arkadupplevelsen från din bekvämlighet i din webbläsare. Ett annat musikspel, men som är mycket konstigare och lite roligare är spelet Blob Opera. Detta är ett experiment skapat med hjälp av maskininlärning.

Retro spel

I början av 1990-talet återuppstod arkadspel, tack vare med av Street Fighter 2. En rad populära spel med ikoniska soundtrack och beroendeframkallande gameplay följde därefter, speciellt inom fighting- och racinggenren. Arkadspel var coolt igen. Några minnesvärda titlar från den här tiden inkluderar Tekken, Mortal Kombat och Ridge Racer.

Spel som populariserades på 1990-talet på konsoler som NES och Sega Genesis, passar också in i arkadgenren. Du kan utforska NES-spel och Sega Genesis-klassiker som Road Rash och Sonic the Hedgehog här på CrazyGames.

Även om det tekniskt inte är arkadspel, kommer de som tycker om att återuppleva sin ungdom , ha det roligt genom att spela klassikerna och bli glada över att bläddra i vår samling av "återupplivade" Flash-spel. Hos oss finns det över 300 titlar, som du för närvarande kan spela utan att du behöver installera Flash!

Vilken era av arkad du än vill besöka, har CrazyGames dig täckt. De flesta av våra spel är uppbyggda i HTML5. Detta är ett plattformsoberoende format som fungerar i alla moderna webbläsare.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Arkad Spel?

 1. Crazy Roll 3D
 2. Helix Jump
 3. Haunted Heroes
 4. Dino Domination
 5. Drift Boss
 6. Tap Tap Goose
 7. Glove Power
 8. Shape Shooter 3
 9. Sky Car Drift
 10. Mobile Run

Vilka är de bästa Arkad Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Shape Shooter 3
 2. Merge Block 2048
 3. Match Arena
 4. ZooCraft
 5. Noob: Wall Crusher

Vilka är några underskattade Arkad Spel?

 1. Drift Boss
 2. Mind Controller
 3. Flappy Bird

Vad är Arkad Spel?

Arkad som genre, innehåller alla kända arkadklassiker som Pac-Man, Asteroids och Space Invaders. Det har också utvecklats till att inkludera moderna spel med estetik och gameplay, som influerats av klassiska arkadspel. Du kan spela en rad arkadspel här på CrazyGames - och här behöver du ingen arkadmaskin för att ha det roligt.


Spela det bästa online Arkad Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Crazy Roll 3D och många fler just nu!
Visa Mer