Logga CrazyGames.se

Rit Spel

Släpp lös din kreativa energi i våra spel för enspelare eller online målarspel.

Populära tags

Ritningsspel online

I teckningsspel på nätet ritar ofta en spelare, medan andra deltagare gissar teckningen, t.ex som i spelet Pictionary. Pinturillo och Drawaria.online är båda onlinespel där spelarna turas om att rita, för att sedan gissa de ord som spelet tillhandahåller. Spela dessa teckningsspel tillsammans med dina vänner för att få ett gott skratt!

Ritning pusselspel

I vissa spel måste du rita för att nå ett specifikt mål. Ofta är nivåerna färdiga genom att lösa pussel. Bilritning är ett fysikbaserat pusselspel, där du måste rita en bil med en linje och lyckas nå mållinjen! Color Pixel Art Classic är också ett populärt pusselspel.

Fler roliga teckningsspel

Uttryck ditt konstnärskap i våra målarspel för lite färgrik konstterapi. Du kan också bli en professionell tatuerare i Draw Tattoo, ett häftigt tatueringsritningsspel där du ritar tatueringar utifrån kundernas önskemål. Bläddra i hela samlingen för mer!


FAQ

Vilken är den populäraste genren Rit Spel?

 1. Car Drawing Game
 2. Save My Pets
 3. Colojon
 4. One Line
 5. Love Colors
 6. Line Rider
 7. Graffiti Time
 8. Pinturillo 2
 9. Toilet Rush - Draw Puzzle
 10. Monster.io

Vilka är de bästa Rit Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Color Pixel Art Classic
 2. One Line
 3. Rollercoaster Creator
 4. Car Drawing Game
 5. Love Colors

Vilka är några underskattade Rit Spel?

 1. Line Rider

Vad är Rit Spel?

Målarspel låter dig uttrycka din artistiska sida genom att måla. Vissa av dessa spel är multiplayer spel som du kan spela med dina vänner, medan andra handlar om att måla för att vinna över utmanade pussel och uppgifter.


Spela det bästa online Rit Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Car Drawing Game och många fler just nu!
Visa Mer