Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Rit Spel

Släpp lös din kreativa energi i våra spel för enspelare eller online målarspel.

Ritningsspel på nätet

Ritningsspel på nätet innebär oftast att en spelare ritar medan de andra deltagarna gissar ritningen, likt spelet Pictionary. Pinturillo och Drawaria.online är båda onlinespel där spelarna turas om att rita och gissa de ord som spelet tillhandahåller. Spela dessa ritningsspel med dina vänner och skratta gott!

Ritningspusselspel

Vissa spel kräver att du ritar för att uppnå ett specifikt mål. Ofta måste du lösa pussel för att klara av nivåerna. Car Drawing är ett pusselspel baserat på fysik där du måste rita en bil med en enda linje och framgångsrikt ta dig över mållinjen! Color Pixel Art Classic är också ett populärt ritningspusselspel.

Fler roliga ritningsspel

Uttryck din konstnärlighet i perfekt ensamhet i våra färgläggningsspel för en färgsprakande konstterapi. Du kan också bli en professionell tatueringskonstnär i Draw Tattoo, ett häftigt tatueringsspel där du ritar tatueringskonst baserad på kundernas önskemål. Bläddra i hela kollektionen för mer!


FAQ

Vilken är den populäraste genren Rit Spel?

 1. Draw Crash Race
 2. One Line
 3. Car Drawing Game
 4. Save My Pets
 5. Kaleidoscope
 6. Colojon
 7. Fun Colors
 8. Pinturillo 2
 9. Draw Line
 10. Draw Bridges

Vilka är de bästa Rit Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Draw Crash Race
 2. One Line
 3. Fun Colors
 4. Draw Tattoo
 5. Graffiti Time

Vilka är några underskattade Rit Spel?

 1. Line Rider
 2. Scribble

Vad är Rit Spel?

Målarspel låter dig uttrycka din artistiska sida genom att måla. Vissa av dessa spel är multiplayer spel som du kan spela med dina vänner, medan andra handlar om att måla för att vinna över utmanade pussel och uppgifter.


Spela det bästa online Rit Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Draw Crash Race och många fler just nu!
Visa Mer