Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Geometry Game

Betyg:
8.6
(723,615 röster)
Utgiven:
maj 2016
Teknik:
HTML5
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki sidor:

Geometry Dash Online Àr en gratis sidrullande plattformsspel som spelas i takt med musikaliska rytmer. Ta dig fram över och under hinder för att hÄlla den musikaliska rörelsen igÄng. Om du misslyckas fÄr du börja om frÄn början!

Det hÀr spelet blev vÄr familjs besatthet under nedstÀngningen, men vi har nyligen ÄtervÀnt för att spela det. Den kombinerar enkla kontroller och en hög nivÄ av utmaning och erbjuder en rolig upplevelse som vi alla kan njuta av. Eftersom spelet spelas i takt med musiken Àr det ocksÄ ett bra sÀtt att utveckla barnens tajmingskÀnsla och musikalitet. Ibland spelar vi till och med det nÀr barnen har gÄtt och lagt sig, för att se om vi kan förbÀttra vÄra fÀrdigheter till nÀsta familjespel.

Recension av FamilyGamingDatabase.

Hur man spelar

I Geometry Dash rör sig kvadraten av sig sjÀlv. Allt du behöver göra Àr att klicka för att hoppa vid behov och anvÀnda upp/ner för att styra fordonen. SÀttet du undviker hinder pÄ gÄr ofta i takt med takten, sÄ se till att ljudet Àr pÄ och njut av upplevelsen!

NÀr du spelar igenom nivÄerna finns det olika avsnitt med coola nya lÄtar, fÀrger och förmÄgor som krÀver extra uppmÀrksamhet. Det Àr en fantastisk musikalisk resa!

Geometry Dash Historia

Enligt utvecklaren RobTop började Geometry Dash utan en tydlig vision. Det hade kunnat gÄ Ät vilket hÄll som helst. Det började som en mall med en kub som kunde krascha och hoppa och utvecklades till det populÀra spelet det Àr idag.

NÀr spelet först lanserades hette det Geometry Jump och hade bara sju nivÄer. Senare bytte det namn till "Geometry Dash". För nÀrvarande finns det fyra gratisversioner av spelet, en av dem Àr "Geometry Dash Lite", som inkluderar de första 13 nivÄerna frÄn fullversionen.

Recensioner

Spelet har fĂ„tt positiva recensioner frĂ„n kritiker. Softpedia berömde spelets stil och sa: "Även om det kan bli lite frustrerande ibland kan du alltid klara av nivĂ„erna med hjĂ€lp av övningslĂ€get och sedan dyka in i de mĂ„nga olika anvĂ€ndargenererade nivĂ„erna."

Geometry Dash Spel

Om du gillar att spela Geometry Dash gratis i webblÀsaren kan du kolla in Geometry Dash Subzero.

Musik Spel

För fler spel som spelas i takt med musikaliska rytmer, kolla in FNF, ett populÀrt musikspel dÀr du fÄr improvisera. Om du vill ha lite löjligt kul kommer Blob Opera att erbjuda massor av underhÄllning!

Speltips

Det bĂ€sta tipset Ă€r att tajma dina rörelser i takt med musiken. Var lugn. Spelet blir mycket lĂ€ttare om du inte Ă€r stressad! Öva! Med tiden kommer du att lĂ€ra dig de subtila rörelserna du behöver behĂ€rska för att komma lĂ€ngre. Dela dina framgĂ„ngar med andra och lĂ€r dig av andra spelare.

Funktioner

  • Utmanande nivĂ„er som varierar i svĂ„righetsgrad frĂ„n svĂ„ra till nĂ€stan omöjliga
  • Enkla kontroller som gör spelet intuitivt att lĂ€ra sig frĂ„n början
  • UtmĂ€rkt musik som driver dig framĂ„t till nĂ€sta del av banan
  • Roligt gameplay som Ă€r synkroniserat med musikens takt!

Plattformar

Geometry Dash Àr tillgÀngligt pÄ alla plattformar: webb, Android, iOS och Windows-telefoner.

Utvecklare

Spelet skapades av RobTop Games för mobilen innan det portades till PC som Geometry Game.

Denna Scratch-version Àr gjord av Griffpatch.

Kontroller

MELLANSLAG/UPPÅT piltangent = Hoppa

HÅLL NER MELLANSLAG/UPPÅT piltangent = Multi-hopp

UPPÅT piltangent = Styr fordon upp

NEDÅT piltangent = Styr fordon ner

Rör inte spikarna, dÄ kommer du behöva börja om!

Spelvideo

Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons