Logga CrazyGames.se

Goodgame Empire

29,663
betyg
8.7
Goodgame empire är ett MMO strategi spel som utspelar sig under Medeltiden. Börja med ett slott och expandera din civilisation ut i världen för att bygga ett framgångsrikt imperium. Det är gratis och spelas i din webbläsare!

Goodgame Empire

Goodgame Empire har skapat ett samhälle online med entusiastiska spelare under många år, och erbjuder utmaningar spelare måste arbeta tillsammans. Spelet uppdateras regelbundet med stora uppdateringar och mycket innehåll.

Bygg ett imperium

Du börjar med endast ett slott och har möjlighet att bygga över 60 olika nya byggnader. Alla byggnader och trupper kan uppgraderas. Det kan ta tid att bygga ett episkt imperium, men det tar inte stopp efter den första staden. Du kan expandera ditt imperium till främmande delar av kartan efter att du har byggt din huvudbas. Det finns även massvis fantastiskt snygga dekorationer som du kan använda för att snygga till din mas.

Strider

Under Medeltiden så går det inte att ha vänner utan att ha fiender. Det är en tid då imperium slåss för kontroll, och du måste välja din sida. Goodgame Empire har ett strategiskt och mångsidigt stridssystem med över 50 olika trupper att välja mellan. Du kan även välja utrustning och beväpna dina soldater med specifika vapen. Se till att din arme har mat och är starka inför striderna.

Bli en del av spelets samhälle

Goodgame Empire har ett unikt allians och pakt system som låter dig bilda en grupp med andra spelare. Du får belöningar när du går med i allianser eller pakter. Om du är i en allians så får du snabbare byggtider, attacker, och du har andra spelare som skyddar dig!

Förutom ett online samhälle med över 80 miljoner spelare över hela världen, så uppdateras spelet ofta med mycket innehåll och det finns många events som du kan delta i.

Om spelet

  • Bygg ditt egna imperium från grunden
  • Bilda allianser och slåss strategiskt.
  • Samhälle med över 80 miljoner spelare
  • Gratis webbläsarspel

Plattformar

  • Webbläsare
  • iOS
  • Android

Utvecklare

Goodgame Studios Utvecklade Empire. Spelet uppdateras varje vecka. Några andra populära spel från Goodgame Studios är Big Farm och Legends of Honor.

Första utgivningsdatumet

Goodgame Empire släpptes för första gången 2011, men har sedan dess fårr massvis med stora uppdateringar

Kontroller

Använd din muspekare för att spela Goodgame Empire.
Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons