Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Goodgame Empire

Betyg:
8.6
(38,039 röster)
Teknik:
HTML5
Plattformar:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki sidor:

Goodgame empire Àr ett MMO strategi spel som utspelar sig under Medeltiden. Börja med ett slott och expandera din civilisation ut i vÀrlden för att bygga ett framgÄngsrikt imperium. Det Àr gratis och spelas i din webblÀsare!

Goodgame Empire

Goodgame Empire har skapat ett samhÀlle online med entusiastiska spelare under mÄnga Är, och erbjuder utmaningar spelare mÄste arbeta tillsammans. Spelet uppdateras regelbundet med stora uppdateringar och mycket innehÄll.

Bygg ett imperium

Du börjar med endast ett slott och har möjlighet att bygga över 60 olika nya byggnader. Alla byggnader och trupper kan uppgraderas. Det kan ta tid att bygga ett episkt imperium, men det tar inte stopp efter den första staden. Du kan expandera ditt imperium till frÀmmande delar av kartan efter att du har byggt din huvudbas. Det finns Àven massvis fantastiskt snygga dekorationer som du kan anvÀnda för att snygga till din mas.

Strider

Under Medeltiden sÄ gÄr det inte att ha vÀnner utan att ha fiender. Det Àr en tid dÄ imperium slÄss för kontroll, och du mÄste vÀlja din sida. Goodgame Empire har ett strategiskt och mÄngsidigt stridssystem med över 50 olika trupper att vÀlja mellan. Du kan Àven vÀlja utrustning och bevÀpna dina soldater med specifika vapen. Se till att din arme har mat och Àr starka inför striderna.

Bli en del av spelets samhÀlle

Goodgame Empire har ett unikt allians och pakt system som lÄter dig bilda en grupp med andra spelare. Du fÄr belöningar nÀr du gÄr med i allianser eller pakter. Om du Àr i en allians sÄ fÄr du snabbare byggtider, attacker, och du har andra spelare som skyddar dig!

Förutom ett online samhÀlle med över 80 miljoner spelare över hela vÀrlden, sÄ uppdateras spelet ofta med mycket innehÄll och det finns mÄnga events som du kan delta i.

Om spelet

  • Bygg ditt egna imperium frĂ„n grunden
  • Bilda allianser och slĂ„ss strategiskt.
  • SamhĂ€lle med över 80 miljoner spelare
  • Gratis webblĂ€sarspel

Plattformar

  • WebblĂ€sare
  • iOS
  • Android

Utvecklare

Goodgame Studios Utvecklade Empire. Spelet uppdateras varje vecka. NÄgra andra populÀra spel frÄn Goodgame Studios Àr Big Farm och Legends of Honor.

Första utgivningsdatumet

Goodgame Empire slÀpptes för första gÄngen 2011, men har sedan dess fÄrr massvis med stora uppdateringar

Kontroller

AnvÀnd din muspekare för att spela Goodgame Empire.
Annons

Fler Spel I Samma Genre

Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons