Logga CrazyGames.se

House of Hazards

139,734
betyg
8.8
Developed by  New Eich Games

House of Hazards är ett roligt lokalt flerspelarspel där varje spelare utför uppgifter i huset, samtidigt som han eller hon undviker faror. Hur långt kommer du att komma innan en av dina vänner får dig att ramla?

Hur du spelar House of Hazards

Huset vill skada dig

Hälsa och säkerhet? Nä. Sådant finns inte i detta hus.. Här finns det skumma armaturer, kranar som inte fungerar och flygande rostbitar som försöker slå ner dig. Detta är ingen feberdröm. Det är den dagliga kampen för de personer som bor i "House of Hazards". Stig fram och se vilka små hushållssysslor som du kan utföra i dag.

Försök att leva ditt vardagliga liv

I slutändan är ditt mål att lämna huset. Du har olika uppgifter att utföra. Det är enkla saker, vanliga saker. Koka kaffe, kolla brevlådan, vattna blommor. Men de andra husmedlemmarna kommer att vänta på dig. De vill se till att du går in i deras fälla ,innan du kan utföra alla vardagliga uppgifter.

Skapa kaos bland dina hyresgäster

Om du är i en situation där du orsakar risker, finns det mycket du kan göra för att göra livet surt för dina hyresgäster. Du kan avfyra kranar, toasts och lasrar mot dem. Släpp lampor på deras huvuden. Du kan till och med plocka upp deras slappa kroppar från golvet och låsa in dem i en kista!

Fler spel som detta

Det finns ett stort utbud av lokala spel med flera spelare på CrazyGames. Se till att kolla in några andra legendariska titlar som till exempel Fireboy och Watergirl 6, Mini Royale, och Murderer.

Utgivningsdatum

September 2020

Utvecklare

House of Hazards är utvecklad av New Eich Games, samma utvecklare som gjort många andra populära spel, som till exempel Rooftip Snipers och Getaway Shootout.

Plattform

Webbläsare

Senast uppdaterad

May 20, 2022

Spelare 1 kontroller

A, D - Flytta / Byt hazard selektion

W - Hoppa

S - Huka / Grip spelare / Aktivera hazard

Spelare 2 kontroller

J, L - Flytta / Byt hazard selektion

I - Hoppa

K - Huka / Grip spelare / Aktivera hazard

Spelare 3-4 kontroller (Gamepad behövs)

Vänster spak - Flytta / Byt hazard selektion

Knapp söder - Hoppa

Knapp öster - Huka / Grip spelare / Aktivera hazard

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons