Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Duck Life

Betyg:
9.3
(16,075 röster)
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformar:
Browser (desktop-only), iOS
Klassificering:
Wiki sidor:

Duck Life är det första spelet i Duck Life-serien. En tornado har drabbat din gård och förstört allt. Allt som återstår är ett enda ankägg. Träna den här ankungen till sin högsta atletiska form, så att du kan tjäna pengar för att återuppbygga din gård.

Hur du spelar

Träna

Träna din anka genom att spela olika minispel som ökar din förmåga att springa, simma och flyga. Ankan blir starkare och snabbare ju mer som du tränar. Medan du tränar hittar du också mynt. Försök att plocka upp så många som möjligt!

Näring

Näring är viktigt för en anka som är idrottare. Du kan köpa det blåa fröet, som ger din energi en enorm boost och som är 100 % godkänd av den olympiska kommittén för ankor. Det finns också vanliga spannmål, för allmän utfodring. Mata din anka med dessa frön för att öka din energipoäng, innan du börjar tävla i några tävlingar.

Konkurrera

När du tycker att din anka är redo för riktiga tävlingar, kan du delta i olika tävlingar för att tjäna pengar. Här får du luta dig tillbaka och titta på hur din anka kör! Tävlingar ger dig massor av mynt och låser upp nya föremål i butiken.

Fler spel som detta

Kolla in nästa spel i Duck Life-serien, Duck Life 2. Du kanske också gillar andra spring spel som Short Life och Bus and Subway Runner..

Funktioner

  • Olika roliga minispel som du kan spela
  • Läckra frön som ger dig energi
  • Glamorisera din anka med olika estetiska ändringar.
  • Tävla i tävlingar för att tjäna mynt

Utvecklare

Duck Life är ett spel från Wix Games, en indie-studio från Storbritannien.

Kontroller för att springa

Använd piltangent uppåt för att hoppa.

Kontroller för att flyga

Använd vänster och höger piltangent för att flytta dig uppåt och neråt.

Kontroller för att simma

Använd piltangent uppåt för att hoppa och nedåt piltangent för att dyka. Klicka på vänster och höger piltangent för att röra dig vänster och höger.

Annons
Apple Store Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons