Logga CrazyGames.se

GrindCraft

Betyg:
9.0
(267,717 röster)
Utvecklare:
Playsaurus
Utgiven:
april 2016
Senast uppdaterad:
december 2022
Teknik:
HTML5
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), Android
Klassificering:

GrindCraft Àr ett klickspel med ett Minecraft tema som bygger pÄ hantverk. Samla in olika rÄvaror och klÀttra dig upp pÄ hantverksstegen, för att kunna skapa Ànnu starkare föremÄl. HÄll muspekaren över hantverksbara föremÄl för att visa vilka resurser som krÀvs för att skapa dem.

Hantverk, skapa och automatisera

Skörda resurser

GrindCraft tar bort 3D-vÀrlden, sÄ att du bara kan fokusera pÄ ditt hantverk i Minecraft. Med hjÀlp av dina nÀvar, kan du slÄ ner trÀd samla in trÀ. DÀrefter börjar du samla in resurser, precis som i överlevnadslÀget i Minecraft.

Bygg bÀttre verktyg

Du kan sedan tillverka tillrÀckligt med trÀ för att bygga trÀverktyg, sÄsom en yxa och en spade. Dessa verktyg kommer göra det lÀttare för dig att samla in resurser. Resten Àr historia.

Slipningen sker i fyra klickrutor. Dessa Àr overworld, mine, food och mobs. Variationen av föremÄl som du kan skörda hÀr, beror pÄ vilken utrustning du har för tillfÀllet. Till exempel kommer det inte att visas lava - om du inte har en hink för att samla in den. GrindCraft kommer att visa rÄa gruvbara resurser hÀr, med frekvenser som beror pÄ deras sÀllsynthet.

Anlita bybor för att arbeta för dig

NÀr du har fÄtt resurser för att bygga en by, kan du skapa bybor för att kraftigt pÄskynda produktionen genom att automatisera din verksamhet.

Fler spel som detta

Kolla in GrindCraft Remastered för en uppdaterad version av GrindCraft. Det finns mÄnga fler sÄdana spel i antingen Minecraft och frÄnvarande sektionen. Kolla in Mine Blocks och Paper Minecraft. Om du bara vill ha det beroendeframkallande spelet kan du prova Candy Clicker 2 eller MineClicker.

Funktioner

  • Snabbt spel i klicker-stil
  • Hantera olika föremĂ„l frĂ„n Minecraft
  • Bygg en by med olika arbetare för att automatisera insamlingen av resurser.
  • Luta dig tillbaka och se ditt GrindCraft-samhĂ€lle vĂ€xa!

Utvecklare

GrindCraft har utvecklats av Jetspice Games.

Utgivningsdatum

Maj 2015

Plattform

WebblÀsare (inklusive mobila webblÀsare)

Senast uppdaterad

May 30, 2022

Kontroller

AnvÀnd din datormus för att spela detta spel.

Annons

Fler Spel I Samma Genre

Google Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons