Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Mine Blocks

Betyg:
9.1
(150,316 röster)
Utvecklare:
Zanzlanz
Utgiven:
december 2021
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Mine Blocks Àr ett 2D Minecraft-fanspel som först slÀpptes i Flash. Nu kan du spela spelet igen eftersom det har byggts om i HTML5. Utforska, skapa och skapa en vÀrld av din egen fantasi i denna öppna lekplats!

SpellÀgen

Mine Blocks har mÄnga funktioner gemensamt med Minecraft, inklusive den hÀftiga pixelerade visuella stilen. Men spelet lÀgger ocksÄ till helt nya idéer. Det finns tvÄ huvudsakliga spellÀgen i Mine Blocks, överlevnad och kreativt.

Överlevnad

Samla olika material för att tillverka skydd, vapen och försörjning. Materialen kombineras med andra för att skapa nya föremÄl. AnvÀnd till exempel trÀ och sten för att tillverka en trÀyxa. Se hantverksrecepten pÄ den officiella wikin för mer information. Skydd och vapen Àr nödvÀndiga för att bekÀmpa fientliga mobs som creepers, spindlar och zombies.

Kreativt

Det kreativa lÀget Àr en sandlÄda dÀr du Àr fri att ströva omkring och har obegrÀnsade resurser till ditt förfogande. Du förlorar inte hÀlsa eller dör och du kan flyga runt pÄ kartan genom att trycka pÄ 'W' eller 'Space' tvÄ gÄnger för att placera block, föremÄl och mobs var du vill. I det hÀr lÀget kan du anvÀnda din fantasi för att bygga episka strukturer, stÀder, vÀrldar och allt annat.

Fler spel som detta

Du kan blÀddra bland vÄra SandlÄda- och Minecraft-spel för att hitta fler. Liknande titlar inkluderar Paper Minecraft, som Àr ett annat 2D-spel med Minecraft-tema. Det finns ocksÄ mer actioncentrerade titlar som Voxiom och WorldZ som Àr mycket populÀra.

Funktioner

  • TvĂ„ spellĂ€gen - överlevnad och kreativt
  • Spara dina nivĂ„er och skapelser
  • GrĂ€nslösa möjligheter till skapande och design
  • Enkel kontroll som liknar det ursprungliga Minecraft

Plattform

Mine Blocks lanserades som ett Flash-spel. HTML5-versionen har funnits tillgÀnglig sedan 2021 och kan spelas utan nÄgra tillÀgg!

Utvecklare

Mine Blocks Àr skapat av indie-spel- och musikutvecklaren Zanzlanz. Detta lilla produktionsbolag har skapat nÄgra fantastiska titlar som Snowman Slide, Deseeder och de populÀra uppföljarna Mine Blocks 2 och Mine Blocks 3.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons