Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Mine Blocks

Betyg:
9.1
(167,577 röster)
Utvecklare:
Zanzlanz
Utgiven:
december 2021
Senast uppdaterad:
januari 2024
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Mine Blocks Àr ett 2D Minecraft-fanspel som ursprungligen slÀpptes i Flash. Nu kan du spela spelet igen eftersom det har Äteruppbyggts i HTML5 och regelbundet uppdateras av utvecklingsteamet. Utforska, skapa och bygg en vÀrld av dina egna fantasier i denna öppna lekplats!

Hur man spelar

Mine Blocks har mÄnga likheter med Minecraft, inklusive den hÀftiga pixelgrafiken. Men spelet lÀgger ocksÄ till helt nya idéer. Det finns tvÄ huvudsakliga spellÀgen i Mine Blocks - överlevnad och kreativt. Nyligen har fliken för "minispel" lagts till med nya spellÀgen.

Överlevnad

Samla olika material för att bygga skydd, vapen och föda. Materialen kan kombineras med varandra för att skapa nya föremÄl. Till exempel kan du anvÀnda trÀ och sten för att tillverka en trÀyxa. Se tillverkningsrecepten pÄ den officiella wikin för mer information. Skydd och vapen Àr nödvÀndiga för att bekÀmpa fientliga mobs som creepers, spindlar och zombies.

Kreativt

I kreativt lÀge kan du utforska fritt och har obegrÀnsade resurser till ditt förfogande. Du förlorar inte hÀlsa eller dör, och du kan flyga runt kartan genom att dubbelklicka pÄ "W" eller "Space". I detta lÀge kan du anvÀnda din fantasi för att bygga episka strukturer, stÀder, vÀrldar och mycket annat.

Anslut till skattjakten!

FrÄn och med uppdatering 1.31 kan du ansluta dig till dina vÀnner i onlinemultiplayer och fullfölja skattjakten för att hitta alla 10 föremÄl inom 8 minuter, innan nÄgon annan gör det!

Fler spel som detta

Du kan kolla in vÄra sandlÄdes och Minecraft-spel för mer. Liknande titlar inkluderar Paper Minecraft, som Àr ett annat 2D Minecraft-spel. Det finns ocksÄ mer action-betonade titlar som Voxiom och WorldZ som Àr mycket populÀra.

Funktioner

  • Överlevnads- och kreativt lĂ€ge
  • Spela online i skattjakt!
  • Spara dina nivĂ„er och skapelser
  • ObegrĂ€nsade möjligheter för skapande och design
  • Enkla kontroller liknande det ursprungliga Minecraft

Plattform

Mine Blocks slÀpptes som ett Flash-spel. HTML5-versionen har funnits tillgÀnglig sedan 2021 och kan spelas utan nÄgra tillÀgg!

Utvecklare

Mine Blocks skapades av den oberoende spel- och musikutvecklaren Zanzlanz. Detta lilla produktionsföretag har skapat fantastiska titlar som Snowman Slide, Deseeder och den populÀra uppföljaren Mine Blocks 2 och Mine Blocks 3.

Senast uppdaterad

Jan 04, 2024

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons