Logga CrazyGames.se
background
10,896
betyg
8.9

Havendock är ett överlevnadssimuleringsspel som utspelar sig på havet. Samla ihop resurser och bygg upp ett blomstrande havssamhälle, som är eftertraktat av sjöfolk. Forska fram nya varor och nytt material för att förbättra din bosättning för att göra din befolkning nöjd.

Börja bygga något speciellt

Samla in grundläggande material och mat genom att klicka på dem när de flyter förbi. Härifrån kan du utöka ditt havsområde och bygga allt som du behöver för att starta ditt lilla samhälle. Bygg allt från gårdar till vattenpumpar och kokhus.

Bygga upp ett blomstrande sjösamhälle

Bygg hus för nyanlända resenärer. Ge samhällsmedlemmar olika uppgifter som matlagning och vattenpumpning för att göra dem självförsörjande. Gör affärer med sjöfarare som passerar förbi ditt växande utopia vid havet.

Främja ditt sjöfartssamhälle

Nya byggnader och material behövs för att göra framsteg i Havendock. Forskning är viktigt för att kunna tillgodose dina nya medborgares grundläggande behov. Allteftersom du gör framsteg, kommer forskningen att utvecklas till avancerade och mer lyxiga föremål, för att maximera ditt folks välbefinnande och göra det till en av de mest eftertraktade platserna för resenärer från när och fjärran.

Spela online med dina vänner

Gå med i flerspelarspel för att ta ditt oceaniska samhälle till nästa nivå. Du kan delta i online spel genom att klicka på "multiplayer" längst ner till vänster. Du ansluter automatiskt till ett befintligt spel eller startar ett nytt om inget spel finns tillgängligt.

Funktioner

  • Bygga en sjöbod från grunden
  • Forskning om nya byggnader och ny teknik
  • Se ditt samhälle växa och utvecklas
  • Njut av den vackra och fängslande 3D-bilden

Utgivningsdatum

April 2022

Utvecklare

YYZ har utvecklat Havendock.

Plattform

Webbläsare

Senast uppdaterad

Sep 07, 2022

Kontroller

  • WASD / piltangenter = flytta
  • Vänsterklicka = välj
  • Q = välj bort

*Information för kortkommandon finns i spelet

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons